Harun Karacan oto yıkamacı oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Harun Karacan oto yıkamacı oldu!
A
a

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Nevşehir'deki bir Oto yıkamacıda Araç yıkadı.

Sütiş Eskişehir
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Nevşehir'deki bir Oto yıkamacıda bulunan otomobili kendi elleriyle yıkadı. Nevşehir'de AK Parti İl Binası yanındaki Bir oto yıkama esnafını ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, eline hortumu, fırçayı alıp, oto yıkamacıda bulunan bir müşterinin aracını yıkamaya başladı.  Genel başkanın elinde hortum araba yıkadığını görenler kısa bir şaşkınlık yaşarken, Harun Karacan, araba yıkamayı çok sevdiğini ve gençliğinde de bu işleri çok yaptığını söyledi. Karacan'ın Aracı kendi elleriyle büyük bir keyifle yıkaması ise Oto yıkamacı çalışanlarınca meraklı gözlerle büyük bir şaşkınlık içerisinde izlendi. Karacan, Nevşehir'de Gönülleri Feth Etti. Yıllardır otomobilini kendisinin büyük bir keyifle yıkadığını belirten Karacan, "Gençliğimden bu yana en sevdiğim şey araba yıkamaktı. Şimdi ise yoğun geçen günlerim nedeniyle buna pek fırsat bulamıyorum; Nasıl? O alışkanlığımı yitirmişmiyim? dedi ve ekledi: En temiz kazanç helal olandır.  Alın teriyle elde edilmiş kazanç, hem güzel hem temiz hem de helaldir. Rabbim bizleri tembellikten, acizlikten, korkaklıktan ve cimrilikten bizleri uzak eylesin. Bizlere helalinden kazanmayı lütfetsin. Doğru yolundan ayırmasın. Çocuklarımızın ve kendimizin kursaklarından haram lokma geçirtmesin sözleriyle Nevşehirli esnafa bol kazanç temennisinde bulundu" Peki, Bu aracın şanslı sahibi kim? İşte o anı ölümsüzleştiren ve fotoğrafları cep telefonuna çeken Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ise, "AK Partimizin Genel Başkan Yrd. Sn Harun Karacan Yoğun Türkiye Turu Programı İçinde Olmak Üzere Nevşehir İl Başkanlığımızda Sorun Ve Önerilerimizi Dinledi. Ayrılırken de Bir Oto Yıkamaci Kardeşimizin Gönlüne Dokundu. Teşekkürler Sayın Başkanım..." sözleriyle bu güzel anı özetledi. 

İşte, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan'ın Nevşehir'den ayrılımadan önce bir oto yıkamacının müşterisine ait otomobili basınçlı suyla yıkarken çekilen görüntüler:

Harun Karacan oto yıkamacı oldu!

Harun Karacan oto yıkamacı oldu!
 
Kaynak : Fibhaber
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi