Harlek Termal Otel’De ’Türk Gecesi Ve Yemekleri Günü’ Başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Harlek Termal Otel’De ’Türk Gecesi Ve Yemekleri Günü’ Başladı
A
a

Harlek Termal Otel'de 'Türk Gecesi Ve Yemekleri Günü' Başladı

Sütiş Eskişehir
Kütahya’nın termal bölgesi Ilıca’da faaliyet gösteren Harlek Termal Otel’de ’Türk gecesi ve yemekleri günü’ etkinliği başladı.
Ünlü şef Orhan Akgün ve 18 kişiden oluşan ekip, otel müşterilerine her hafta cumartesi günleri damakları çatlatan yemekleri sunuyor. Etkinliğin ilki Otel Müdürü Engin Umur’un alkışlı startı ile başladı. Orhan Usta ve ekibi de otel müşterilerini yemek salonuna alkışlarla davet etti.
Şef Akgün, "Ekibimle birlikte artık Harlek Termal Otel’deyim. Ayrıca cumartesi günleri gerçekleştireceğimiz Türk yemekleri günü ayrı bir damak tadına sahne olacak. Türk yemekleri gecemiz bugün 150 çeşit ile ile başladı" dedi.
Otel Harlek Müdürü Engin Umur, "Harlek markası büyümeye devam ediyor. Orhan Akgün uluslararası bir şefdir. Onu arımıza katmanın sevincini yaşıyoruz. Ekinliğimizin ayrı bir özelliği de bu hafta Yerli Malı Haftası olmasıdır. Her hafta Cumartesi günleri Türk gecesi ve yemekleri günümüz devam edecektir" diye konuştu.
Otel müşterilerinden Mehmet Ekinci de, Harlek’te başta şifalı suları olmak üzere yemeklerinden ve sunulan hizmetlerinden memnun olduğunu ifade etti.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi