Harçlıklarını Hafızlık Yapan Öğrencilerin İftar Ve Sahur Yemeği İçin Bağışladılar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Harçlıklarını Hafızlık Yapan Öğrencilerin İftar Ve Sahur Yemeği İçin Bağışladılar
A
a

Harçlıklarını Hafızlık Yapan Öğrencilerin İftar Ve Sahur Yemeği İçin Bağışladılar

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik’te Hz. Hatice Kur’an kursunda öğrenim gören 4-6 yaş grubu öğrencileri kumbaralarındaki harçlıklarını hafızlık yapan öğrencilerin bir günlük iftar ve sahur yemeği için bağışladılar.
Bilecik Müftülüğü tarafından Osmanlı Erkek Hafızlık Yatılı Kur’an Kursu öğrencileri için ’Hafızlarımızın İftar Sevincini Paylaşmak İster misiniz?’ sloganıyla kampanya başlatıldı. Kampanyaya Hz. Hatice Kur’an kursu minik öğrencileri kumbaralarındaki harçlıklarını, Osmanlı Erkek Hafızlık Yatılı Kur’an kursu öğrencilerine iftar ve sahur yemeği için bağışladı.
“Yaşları küçük ama yürekleri büyük”
Hz. Hatice Kur’an kursunda düzenlenen ’Hoşgeldin Ramazan’ adlı programa katılan İl Müftüsü Ali Erhun, miniklerin iyilik sevincine ortak oldu. Öğrencilere hediye vererek tek tek ilgilenen Müftü Erhun “Yaşları küçük ama yürekleri büyük evlatlarımız yetişiyor. Yeni nesil bizlerden daha gayretli ve daha yardımsever olacak. Yavrularımızın kurslarımızda aldığı eğitimin bu şekilde meyve verdiğini görmek bizler için mutluluk verici. Öğrencilerimizin gösterdiği bu güzel davranışın herkese örnek olmasını temenni ediyorum. Böyle çocukların yetişiyor olması geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. İnşallah bu yavrularımız da abileri gibi hafız olma yolunda gayret gösterirler. Onları yetiştiren başta kurs hocalarımız Ebru Başpınar ve Canan Nur Ayyılmaz olmak üzere kıymetli ailelerini de tebrik ediyorum” dedi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi