Hamamyolu projesi ödüle doymuyor...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hamamyolu projesi ödüle doymuyor...
A
a

Odunpazarı Belediyesinin Eskişehir’e kazandırdığı ödüllü Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme Projesi, Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2018 Awards’ta ödüle layık görüldü. 

Sütiş Eskişehir
Daha önce katıldığı yarışmalardan eli boş dönmeyen proje, bu kez de Dubai’de düzenlenen ve Dünyanın en önemli gayrimenkul ve mimarlık buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2018 yarışmasında ‘Kamusal & Kültürel Proje’ ödülünü kazandı. Bu yıl 16’ncısı düzenlenen fuarda en gözde projeler yarıştı. Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme Projesi, birçok proje arasından finale kaldı ve sonrasında yurda ödülle döndü. Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme Projesi daha önce dünyanın en geniş kapsamlı mimari ödüllerinden birisi olan World Architecture Community Awards’ta, Londra’da gerçekleştirilen ‘Leaf International Awards 2017’de “Yılın Kentsel Tasarım Projesi’nde ve Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği (YAPDER) tarafından düzenlenen 13’üncü Kent ve Yaşam Ödülleri’nde ise “En Başarılı Tarihsel Dönüşüm” ödüllerini kazanmıştı. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
cevap 4 Ekim 2018 09:52

ya pardondao su kalkalı 35 sene oldu sen neyin kafasını yaşıyorsun bilader.

0 1 Cevap Yaz
eses 3 Ekim 2018 20:18

ödüllük bir sey yok

2 3 Cevap Yaz
ismet metin 3 Ekim 2018 16:53

oradaki akar kalkalı 40 yıl oldu neredeyse.Ayrıca sivrisinek yuvası ve batak olduğu için kapatıldı.Hala onu aramanın bir anlamı yok.ağaçlar ve yeşillikler yerinde duruyor.Ama insanların istediği kadar oturabileceği halka açık ranta değil.mekan olmuş.yapan ve düşünenleri kutluyorum.

4 6 Cevap Yaz
Ali 3 Ekim 2018 15:43

Hanı eski hamamyolu şu akan etrafında oturulan yeşillikler bunlar yeşili suyu kaldırıp ödüllü bir şey yapmışlar ben bunlara ödülü verende kendilerindendir yazık

9 4 Cevap Yaz
Marmara kazim 3 Ekim 2018 14:23

Yola tahta dosemisler alt tarafi bu😅

10 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi