Hamamyolu'nda "büyük" sürpriz!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hamamyolu'nda "büyük" sürpriz!
A
a

Eskişehir'de Hamamyolu’na 4 metre büyüklüğünde dev kar küresi yerleştirildi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir Odunpazarı Belediyesi yeni yıl nedeniyle Hamamyolu’na yaklaşık 4 metre büyüklüğünde dev bir kar küresi yerleştirdi. 
“Mutluluk Yeni Yılda da Odunpazarı’nda” mesajıyla hizmet veren kar küresine giren vatandaşlar, fotoğraf çektirerek keyifli anlarını ölümsüzleştirdi. Sanat Köprüsü’nün yakınına yerleştirilen dev kar küresi, 7’den 70’e pek çok insan tarafından büyük ilgi gördü. Soğuk havaya rağmen uzun kuyrukların oluştuğu kar küresinde fotoğraf çektiren vatandaşlar, bu farklı ve renkli hizmet için Odunpazarı Belediyesi’ne teşekkür etti. 
Vatandaşlardan gelen talep üzerine böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden yetkililer, “Odunpazarı Belediyesi olarak yeni yıla renkli bir başlangıç olsun istedik. Proje ilk günden itibaren büyük ilgi gördü. Gelen istek üzerine dev kar küremiz 7 Ocak 2019 tarihine kadar Hamamyolu’nda hizmette olacak. Vatandaşlarımız ücretsiz olarak bu hizmetimizden istifade edebilirler, ilerleyen aylarda da farklı konseptler ve yeni sürprizlerle vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz” dedi. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Sıfır atık 1 Ocak 2019 15:56

Ben bu belediyenin yaptığı işleri sıfır atık olarak degerlendiriyorum. Çevreye hiç zararı yok. Çünkü üretilen birşey yok. Hep hay huy işler. Bugün var yarın yok. Kime ne faydası var. Hiç kimseye.

3 0 Cevap Yaz
Akif zengin 1 Ocak 2019 00:08

Zaten eskişehir cebinde delikli kuruşla hergün süslü gezen yiğit delikanlıya döndü .

6 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi