Hamamyolu herkesin yolu oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hamamyolu herkesin yolu oldu
A
a

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, hafta sonunu Hamamyolu’nda değerlendiren vatandaşlarla bir araya gelerek keyifli bir gün geçirdi.

Sütiş Eskişehir

7’den 70’e herkes Hamamyolu’nda güzel havanın tadını çıkardı. Odunpazarı Belediyesi’nin Cumartesi ve Pazar günleri ücretsiz çay uygulamasıyla çaylarını ücretsiz içen vatandaşlar Kazım Kurt ile bol bol sohbet etti. 

Büyük bir bölümü tamamlanmış olan Hamamyolu Projesi’nde eğlence amaçlı yapılan platformlar büyük küçük demeden herkesini ilgisini çekiyor. İçindeki çocuğu çıkartan yetişkinler eğlenceli anlar yaşıyor.

Ziyaretlerini Facebook hesabından paylaşan Kurt şu ifadelere yer verdi: "Yine hafta sonunu Hamamyolu’nda geçiren hemşehrilerimle birlikteyiz, hava güzel, sohbet güzel. Ayrıca bugün Hamamyolu’nda çaylar da bizdendi."
 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Avgın 19 Mart 2018 21:54

merak ediyorum o düzenleme için kaç milyon TL harcandı ? Daha kullanıma açılmadan bir çoğunun yerinden oynadığı o ahşap döşemeler kaç kış sağlam kalacak ?

2 0 Cevap Yaz
Nil Ferda 19 Mart 2018 13:30

Ayaklarin bastigi yerde oturup ,cay icmek fevkaladenin fevkinde

0 2 Cevap Yaz
Esnaf 18 Mart 2018 21:23

Bir Cok engelleme ve munafikliga ragmen cok sukur Hamamyolu projesi tamamlandi.Butun sehire hayirli olsun.Sayin Kazim Kurt ada sonsuz tesekkurler.Projeyi hazmedemeyenlerde yavas yavas alisacaklar bu zaferi kabulleneceklerdir.

4 2 Cevap Yaz
Misafir 18 Mart 2018 20:16

Gerçekten yeşili katletmek diye buna denir

6 5 Cevap Yaz
Marmara kazim 18 Mart 2018 14:13

Hergun ayni yolun haberini gormekten biktik.Hayir buyuk bir projeymis gibi isitip isitip koymayin sunu onumuze

6 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi