Halka hizmet nasıl yapılır göstereceğiz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Halka hizmet nasıl yapılır göstereceğiz
A
a

Karacan, Mahmudiye ve Çifteler İlçe Danışma Toplantılarına Katıldı.

Sütiş Eskişehir
AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, İl Başkanı Av.Zihni Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Mahmudiye ve Çifteler İlçesi’nde gerçekleştirilen danışma toplantılarına katıldılar.

Teşkilat üyelerine seslenen Karacan, “ değerli dava arkadaşlarım, AK Parti herhangi bir parti değildir. Büyük bir fikir, bir değer birlikteliğidir. Vatan sevdalısı, millet aşkıyla, 2023, 2053 ve 2071 gibi büyük hedefleri olanların partisidir.

Halka hizmet nasıl yapılıyormuş göstereceğiz
Liderimiz, Cumhurbaşkanımızın teveccühleriyle seçilecek adaylarımızla beraber yılmadan, bıkmadan vatandaşımızı dinleyeceğiz, onların sesine kulak vereceğiz, dertleriyle hemhal olacağız, çözüm bulacağız ve Allah’ın izniyle tüm ilçelerimizle beraber Eskişehir’i AK belediyeciliğe kavuşturup, halka hizmet nasıl yapılıyormuş göstereceğiz.

Bu ilçenin derdini bu şehirli anlar
2019 yerel seçimlerine hazırlanırken siz kıymetli dava dostlarımıza da büyük görev düşüyor. İlimize sahip çıkacağız, ilçemize sahip çıkacağız, mahallemize de vakti gelince sandıklarımıza da sahip çıkacağız. Bu ilçenin tozunu yutan, havasını soluyan, ilçenin dilinden ve derdinden anlayan adaylarla zafere ulaşacağız inşallah.” şeklinde konuştu.

Teşkilat üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen danışma toplantılarında üyeler Karacan’a yoğun ilgi gösterdi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hasan YÜKSEL 12 Eylül 2018 10:36

Yahu içinizde hiçmi bir Allahın sevgili kulu yok iyide sayın karacan mazot 7 tl oldu biz çiftçiyiz önçe bunları konuşalım diyecek vatandaş yok.

0 1 Cevap Yaz
Muzo 11 Eylül 2018 18:39

Allah korusun....bize lazım degil

2 3 Cevap Yaz
memduh 11 Eylül 2018 17:28

AK'i kirletmedeki 'hizmetlerinizle' milleti çılıdırtıyorsunuz! Aman Eskişehir'e suylanmayın!

3 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi