Halk Troller ve AK Troller...

Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adayı olmasıyla birlikte AK Trollerin CHP’deki karşılığı olan Halk Troller de piyasaya çıktılar

30 Mart 2023 08:55
A
a
Sütiş Eskişehir

Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adayı olmasıyla birlikte AK Trollerin CHP’deki karşılığı olan Halk Troller de piyasaya çıktılar. En son Meral Akşener’e karşı saldırıya geçen bu trol çetesi, Akşener ve arkadaşlarının Alevi düşmanı olduğunu, 5’li çete ile anlaştıklarını, çantalar dolusu paraları iç ettiklerini ve zaten ırkçı ve faşist olduklarını ileri sürmüşlerdi. Hatta muhalif olan ve Atatürkçülüğüyle bilinen Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’in bile kovulmasını istemişlerdi. Sırf Yılmaz Özdil, “Durun! Bir kere de Akşener’i dinleyelim, bakalım ne diyor?” dediği için…

Şimdi kendinden olmayanı vatan haini gösteren, biat etmeyen gazetecileri kovduran zihniyetle karşı karşıyayız. Ha AK Trol ha Halk Trol, bunların hepsi aynı… Daha iktidara gelmeden özgür basına saldıranlar yarın iktidarda kim bilir neler yapar? Açıkçası Halk Trollerin, AK Trollerden beş kuruşluk farkı yokmuş…

İşte o Halk Trol çetesi son olarak Muharrem İnce’ye saldırdılar. Öncelikle şunu belirteyim; yerel konulardan fırsat buldukça Türkiye gündemiyle ilgili eleştirileri de sıralıyorum. Herhalde en çok eleştirdiğim, en güvenilmez bulduğum politikacıların başında Muharrem İnce geliyordur. Yazılarımı takip edenler zaten bunun farkındadır. Ancak demokratik hakkını kullanarak Cumhurbaşkanı adayı olan bir kişiye de saygı duymak gerekir. 

Sizden olmayanı linç etmek, size biat etmeyeni karalamak tam bir AK Trol davranışı. Üstelik Sayın İnce’ye yapılan hakaretlere bakın; “Goril, ahmak, satılık, vatan haini, aptal, mağara adamı… 

Sahte hesapların ana – bacı küfürlerini hiç saymıyorum.

Siz mi Türkiye’ye özgürlük getireceksiniz?.. 

 

Ağıralioğlu’nun MHP hesabı

İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıalioğlu İYİ Parti’den istifa etti. Şimdi tek bir dünya görüşüne yaslanarak milyonlarca vatandaşın oyunu almak imkânsız. Dolayısıyla İYİ Parti gibi kitle partileri, pek çok kitle hareketini bir araya getirir. Sayın Ağıralioğlu Nizam-ı Âlem Ocakları kökenli usta bir politikacı. Özellikle hitabet yeteneğiyle dikkat çeken genç bir isim. 

İstifa ettiğine sevinen tek bir İYİ Partili görmedim. Ancak İYİ Partililerin bu konuyu büyük bir problem yapmadığı da ortada. Mesela Ümit Özdağ’ın istifası partide çok dana geniş yankı uyandırmıştı. 

Açık konuşmak gerekirse İYİ Parti, Yavuz Ağıralioğlu için biraz fazla “Seküler” kalıyordu. Ayrıca Meral Akşener’in olduğu bir ortamda Ağıralioğlu’nun parti içinde “Birinci adam” olma ihtimali de bulunmuyordu.

Muhtemelen Sayın Ağıralioğlu, seçimlerden sonra MHP’de oluşabilecek iç karışıklıkların hesabını yapıyor ve kendisinin MHP’nin başına çağırılacağı günü hayal ediyor. Belki MHP’den bazı kişiler kendisine haber gönderip, “Hazır ol! Seçimlerden sonra seni çağıracağız” da demiş olabilir.

Herkesin kendi siyasi hesabı var ve bunlara saygı duymak lazım. 14 Mayıs’a şunun şurasında çok az zaman kaldı. Belli ki 14 Mayıs’tan sonra Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi