Ahmet Ataç 15 02 2024

Halk Gününde Vatandaşlar Sıkıntılarını Tek Tek Anlatıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Halk Gününde Vatandaşlar Sıkıntılarını Tek Tek Anlatıyor
A
a

Halk Gününde Vatandaşlar Sıkıntıları Tek Tek Anlatıyor

Sütiş Eskişehir
Bilecik Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, haftanın iki günü belirlenen saatlerde kendisini ziyaret eden vatandaşlara kapısını açarak, çay ikram ediyor, talep ve görüşlerini alıyor.
‘Bilecik’i Sizlerle Beraber Yönetiyoruz’ sloganı ile gerçekleştirilen uygulama ile vatandaşlar haftanın iki günü belirlenen saatlerde Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu ile görüşerek, talep ve görüşlerini dinliyor. Başlatılan uygulama hakkında bilgi veren Başkan Vekili Tüfekçioğlu, amaçlarının vatandaşın talebini en kısa sürede çözüme kavuşturmak olduğunu belirterek, "Geçtiğimiz hafta itibariyle başlayan uygulama ile vatandaşlarımız, bizleri ziyaret ederek hem tanışmış oluyoruz hem de istek ve şikayetlerini dinliyoruz. Başta Güzel Masa ve ilgili birçok birimimiz olmak üzere bizler vatandaşın taleplerini en kısa sürede çözmenin yanı sıra biz de vatandaşı herhangi bir engelle karşılaşmasına izin vermeden birebir görüşme imkanı sunuyoruz. Oldukça verimli geçiyor ve halkımız bundan oldukça memnun. Bu uygulamayı daha geniş çerçeveli olarak sürdürmeyi planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Vatandaştan teşekkür
Başlatılan uygulama hakkında görüşlerini belirten vatandaşlar, istedikleri zaman daha kısa bir sürede sorunlarını anlatabilecekleri bir imkân buldukları için memnun olduklarını belirterek, ‘’Yeni uygulama ile artık daha çabuk bir şekilde istek ve şikayetlerimizi belediyeye iletebiliyoruz. Sağ olsun başkan bey de bizleri çok iyi dinliyor. Uygulamadan çok memnunuz’’ ifadelerini kullandı.
Vatandaşlar, haftanın iki gününde gerçekleştirilecek uygulama ile 13.30 ile 16.30 saatleri arasında Bilecik Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu ile görüşebilecek.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi