Halil Ünal yeniden Başkan

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Halil Ünal yeniden Başkan
A
a

67'inci Olağan Genel Kurul'unu gerçekleştiren pancarcılar başkanlarını seçti. Mevcut başkan Halil Ünal seçime tek aday olarak girerek başkanlık görevini devam ettirdi.

Sütiş Eskişehir
Sınırlı Sorumlu Eskişehir Pancar Ekicileri Kooperatifi 67'inci Olağan Genel Kurul'unu yoğun katılımla gerçekleştirdi. Tek aday olarak girdiği seçimlerin ardından mevcut başkan Halil Ünal güven tazelemiş oldu. Aralarında AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü'nün de yer aldığı yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Asil Üyeler : Halil Ünal, Rafet Demirtaş, Mustafa Dündar Ünlü, Sadi Aktaş, Hasan Kırıkçı Yedek Üyeler: Ahmet Sarı, İsmet Turan, Mehmet Batun, H. İbrahim Bilir, Ethem Aktepe Kurulda konuşan Halil Ünal üyelerin karşısına anlı ak, yüzü pak olarak çıktıklarını söyledi.  Ünal "Bugün 250 milyonluk, eski parayla 250 trilyonluk bir kurul olarak karşınızdayız. Çünkü siz müessesenize sahip çıkıyorsunuz. İşin, gücün, sulamanın, çiftçinin yoğun zamanında herkesin işini gücünü bırakıp buraya gelmesi nedeniyle her birinizin şahsına, ailelerine ayrı ayrı teşekkür etmeden geçemeyeceğim" ifadelerini kullandı.


HEDEF 100 MİLYON

Kooperatifin ciro hedeflerinin de üstüne çıktığını aktaran Ünal yeni hedefi belirledi. Pancar Kooperatifi ekibine teşekkür eden Ünal, "Geçen yıl için bir hedef belirledik. Dedik ki: 'Bu yıl 75 milyon ciro istiyoruz sizden'. Bizde biliyorsunuz hey yıl 28 Şubat'tır mail bilanço tarihimiz. Bu tarihe kadar yapılan hasılat 87 Milyon Liradır. Yani verdiğimiz hedefi çoktan geçtiler. Şimdi onlara hep birlikte yeni bir görev daha veriyoruz. Yeni dönemde yani önümüzdeki 28 Şubat'taki bilançoları  100 Milyon olsun. Beni bu hedefi tutturacaklarına eminim." diye konuştu.


BURADA AHBAP ÇAVUŞ İLİŞKİSİ YOK

Kooperatifte tasarruf tedbirlerini elden bırakmayacaklarını söyleyen Başkan Ünal şöyle konuştu: "Normalde bu işleri başkalarıyla 500 kişiyle falan yaparım. Ama burası abalı değil. Burada ahbap çavuş ilişkisi yok. Bizim arkadaşlarımız çok çalışacak ve biz tasarruf tedbirlerini elden bırakmayacağız. Biz kimin parasını har vurup harman savuracağız. 62 personel bize yeterlidir. Aslan gibi 100 Milyon ciroyu da yapacaklardır. Görev değiştiren olur. Emekli olan olur. Yerlerine gelen yeni arkadaşlarımız olur ona eyvallah. "


KENDİ FABRİKALARINI KURACAKLAR

Konuşmasında özelleştirmelere de değinen Halil Ünal 14 tane şeker fabrikasının satıldığına yada satış aşamasında olduğuna dikkat çekti. Eskişehir'deki fabrikanın şu anda satıştan çıkarıldığını hatırlatan Ünal, "Ama geleceği ne olacak? Gelecekte satılmayacağı anlamına gelmiyor. O gün geldiğinde İki tane model olacak önümüzde; bir tanesi özelleştirmeye katılmak, ikincisi ise özelleştirmeye katılmak değil de yeni fabrika kurmak. " dedi. Bu fabrikaları kurmanın maliyetli olduğunu fakat üyelerinin desteğiyle bunu başarabileceklerini sözlerine ekledi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi