Halil Ünal paranın peşinde

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Halil Ünal paranın peşinde
A
a

Eskişehirspor’un 20 Temmuz’da başlayacak Bolu kampı öncesi, transferi bitirmek isteyen Başkan Halil Ünal, iki haftadır beklediği yeni sezon gelirlerini almak için, tekrar İstanbul’a gitti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor’da yeni sezon gelirlerinin yanı sıra, sponsorluk ve reklam gelirleri konusunda bugüne kadar ciddi bir adım atamayan Başkan Halil Ünal, öncelikli olarak TFF’den gelecek yeni sezon gelirlerini almak için uğraşıyor.

İki haftadır İstanbul’da bu paranın peşinde koşan Başkan Ünal, yayıncı kuruluşun TFF’ye ödeme yapmaması yüzünden, diğer kulüpler gibi ödemenin yapılacağı günü bekliyor.

Alınan bilgilere göre bugün yatması beklenen yeni sezon gelirlerinde, Eskişehirspor’un alacağı 10 milyon TL’ye yakın para ilk etapta Aktif Bank’a gidecek.

Bankayla görüşme yapacak Başkan Ünal, temlike giden bu paranın önemli bir kısmını alarak, transferde kullanmayı planlıyor.

Yeni sezon gelirlerinin bir kısmını alması halinde 20 Temmuz’da başlayacak Bolu kampı öncesi, transfer edilen futbolcuların ve mevcut kadronun peşinatlarını ödemek isteyen Ünal, kalanıyla da daha önce ön görüşme yaptığı ve prensipte anlaştığı yeni gelecek oyuncuların transferini bitirerek, takımı tam kadro Bolu kampına göndermek istiyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Tolga 20 Temmuz 2018 00:15

Ahh bu kulüp bu hale gelene kadar ne paralar yendi Şimdi yayıncı kuruluş paralarına kaldı eSeS Bu sene süper lige çıkamazsa Seneye hiç çıkamaz Amatör lige kadar düşer Mersin idmanyurdu gibi

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi