Halil Ünal’ın isteği gündem yaratacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Halil Ünal’ın isteği gündem yaratacak
A
a

Ümraniyespor galibiyetinin ardından izin yapmayan Eskişehirspor, ligin 23’üncü haftasında yarın 16.00’da oynanacak olan Gazişehir FK hazırlıklarına başladı .

Sütiş Eskişehir
Kırmızı Şimşekler ligin 22. haftasında lider Ümraniye’yi deplasmanda 1-0 devirip haftanın en önemli 3 puanını almayı başardı. Öte yandan Es Es, bu galibiyeti hemen ardında bıraktı. Siyah-Kırmızılı ekibin aklında artık yarın Eskişehir’de oynanacak Gaziantep Gazişehir maçından başka bir şey yok. Gazişehir hazırlıklarına izin yapmadan başlayan takım, dün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde yaklaşık 70 dakika saat süren çalışma gerçekleştirdi.

Antrenman ısınma hareketleriyle başlayıp serbest koşu ile sürdü. Ardından dar alanda iki takım olarak oyun oynayan ekip, antrenmanın son bölümünde taktik çalışma yaptı. Ümraniye maçında oyundan atılan ve Gazişehir maçında oynayamayacak olan Semih Güler de antrenmanda yer aldı. Oyuncularından Ümraniye maçını unutmalarını isteyen Teknik adam İldiz, futbolcularına  güvendiğini bir kez daha belirtti.

Eskişehirspor'un maçını Hakan Ceylan yönetecek

Spor Toto 1. Lig’in 23’üncü haftasında oynanacak olan maçlarda düdük çalacak hakemler dün belli oldu. Eskişehirspor ile Gaziantep Gazişehir FK arasında oynancak maçının hakemliğini İzmir bölgesi hakemlerinden Hakan Ceylan yapacak. Ceylan’ın yardımcılıklarını Kamil Çetin, Furkan Ürün ve Burak Şeker üstlenecek.

Halil Ünal işçiler için izin istedi

Spor Toto 1. Lig’in 23’üncü haftasında yarın saat 16.00’da oynanacak Gazişehir maçı öncesi Eskişehirspor yönetimi, şehirdeki fabrika sahiplerine seslendi. Siyah Kırmızılı yönetim,maçın hafta içi 16.00’da olması ve vardiya saatlerine denk gelmesi nedeniyle fabrika sahiplerinden maça gelecek işçilerine 1-2 saat izin vermelerini
istedi. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Sisoke 28 Ekim 2021 09:45

Yuh

0 0 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 20 Şubat 2018 12:53

Tam destek

2 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi