Halil Ünal’ın bu videosu sosyal medyayı salladı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Halil Ünal’ın bu videosu sosyal medyayı salladı!
A
a

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal’ın 4 gün önce kongredeki konuşmasında, “Bu dünyada 7 milyar insan yaşıyor. Ah yalan dünya, ah koca dünya. Bu dünyanın 4’te 3’ü su, 4’te 1’i kara beyler!” sözü sosyal medyanın gündemine oturdu

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da geçtiğimiz hafta düzenlenen seçimli olağanüstü kongrede konuşan başkan Halil Ünal'ın bu sözleri sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ünal'ın Eskişehirspor hakkında konuşurken bir anda “Bu dünyada 7 milyar insan yaşıyor. Ah yalan dünya, ah koca dünya. Bu dünyanın 4’te 3’ü su, 4’te 1’i kara beyler!” demesi sosyal medyanın diline düşmesine sebep oldu.

Sosyal medyada sıkça paylaşılan 7 saniyelik video haftanın en çok izlenen görüntülerini oluşturdu. Bakın Ünal, o sözlere nereden gelmiş, “Şampiyon kadroyu ikinci yarı oynatacağız. Ve bu takım Play-Off’a girecek. Bu takımın layık olduğu yer Süper Lig. Bulunduğu ligde bir şekilde yaşatıyoruz. Bir Eskişehirspor taraftarı olarak bu ligi haz etmem mümkün değil. Bunu da zaten ne dünya futbolu ne de Türk futbolu insanı kabul etmiyor. Futbol denen oyun öyle bir oyun ki… Tüm dünya insanlarımızın, bakın bu dünyada 7 milyar insan yaşıyor. Ah yalan dünya, ah koca dünya. Bu dünyanın 4’te 3’ü su, 4’te 1’i kara beyler. O 7 milyar insanın her 100’ünün 90’ı oyunumuza, futbola ilgi gösteriyor arkadaşlar. Futbol böyle bir oyun!”

Halil Ünal'ın videosunu izlemek için tıklayın

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kartallı 8 Ocak 2019 15:17

Eskişehirsporu kimlerin yönettiği zaten durumundan anlaşılıyor

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi