Halil Ünal Eskişehirspor'u bırakmak istemiyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Halil Ünal Eskişehirspor'u bırakmak istemiyor
A
a

Destek görememesi nedeniyle zor günler yaşayan Başkan Halil Ünal kararını henüz veremedi. Yöneticileriyle sürekli görüşmeler yapan Ünal’ın görevi bırakmak yerine genel kurula giderek yeni bir yönetim oluşturmayı istediği belirtiliyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Yönetim toplandı
Eskişehirspor yönetimi yaşanan maddi kriz yüzünden önünü bir türlü göremiyor. Kongreye gideceği konuşulan Başkan Halil Ünal’ın henüz net bir karar veremediği öğrenildi. Ünal geçtiğimiz gün yöneticilerini toplayarak fikir alışverişinde bulundu. Başkan Ünal'ın olağanüstü genel kurul kararı alarak görevi bırakmaları yönündeki tartışmaya sıcak bakmadığı belirtildi.

Bırakmak istemiyor
Halil Ünal’ın, görevi bırakmak yerine genel kurula giderek yeni bir yönetim oluşturarak yoluna devam etmek istemesi ağır basıyor. Ünal bu iki ihtimalin yanı sıra genel kurula gitmeden Ocak ayına kadar göreve devam ederek, bir umut transfer tahtasının açılması için destek gelmesini beklemeyi düşünüyor. Henüz net bir karar veremeyen Ünal ve ekibinin, dün oynanan Afjet Afyon maçı sonrası da toplandığı öğrenildi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bülent 13 Ekim 2018 19:25

demek ki çıktı yeni bi şeyler daha göt-ürenebilecek, geçenlerde Hayata Bir Es Ver de Aydın abisi ile beraber yaptıkları gibi.

1 2 Cevap Yaz
Yeni Es Es li 13 Ekim 2018 13:25

Sen den de, adından da bıktık Pancar Koop.u yönetemeyen Es Es i mi yönetecek. Düş kulübün yakasından da Yeni Eskişehirspor u görelim artık.

1 10 Cevap Yaz
komik 13 Ekim 2018 10:41

bırakmak istemez elbette. biri gelirde geçmişi kurcalamaya kalkarsa ne yaparız düşüncesi içerisindeler. klübün geçmişi bir türlü incelemeye alınamadı bugünlere kimlerin nasıl getirdiği bir türlü gözler önüne serilemedi yazık. bu riski almak istemezler elbette kilit vurulana kadar da düşmezler eskişehirsporun yakasından

1 8 Cevap Yaz
Mahmut 13 Ekim 2018 08:39

Allah eskisehirsporumuzun yardimcisi olsun⚫🔴

0 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi