Halil Ünal Eskişehirspor Dergisi'ne konuştu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Halil Ünal Eskişehirspor Dergisi'ne konuştu
A
a

Eskişehirspor kulübünün resmi yayın organı olan  Eskişehirspor Dergisine konuşan Başkan Halil Ünal, “Yaptığımız tüm bu başarılı çalışmaların arkası kesilmeyecek ve devam edecek. Biz inanıyoruz, sizlerin inanmasını ve takımımıza sahip çıkmasını rica ediyoruz” dedi.

Sütiş Eskişehir
SPONSORLUKTA SON NOKTA

SPONSORLUKTA SON NOKTA


Başkan Ünal’ın yaptığı açıklamaların bazı bölümleri şöyle; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da girişimleriyle stadyum isim hakkını Eskişehirspor’umuzun her zaman yanında olan ETİ ailesi 10 yıllığına almayı kabul etmiştir. Kısa bir zaman içerisinde bu konuya da noktayı koyacağımıza inanıyorum.

ETİ ailesi

TAKIMA SAHİP ÇIKIN
Biz buraya oturmaya, ahkam kesmeye gelmedik. Biz yarım kalan işimizi tamamlamaya geldik. Birçok kesim inanmıyordu, ya da hep hakkımızda aslı olmayan birçok yaftalamalar yapıyordu. Şu anda görüyorlar ki takımımız olumlu noktada değişimler göstermekte. Yaptığımız tüm bu başarılı çalışmaların arkası kesilmeyecek ve devam edecek. Biz inanıyoruz, sizlerin inanmasını ve takımıza sahip çıkmasını rica ediyoruz.

TESİSLERİN KAPISI HERKESE AÇIK
Birlik ve beraberlik bizi güçlü kılacaktır. Masa başında, kahve köşesinde vatan millet kurtarmak, takımı yönetmek kolaydır. Buyurun bir de buradan nasıl oluyor, gelin yanımıza görün. İşler o kadar basit değil. Bu neden ile fikri olmayan mide bulandırmasın, yapılanlara saygı göstersin istiyoruz. Fikri olanlara da kapımız her zaman açık. Buyurun gelin hayata geçirelim. Eskişehirspor hepimizin takımı, bu tesislerin kapısı tüm Eskişehirsporlulara her zaman açıktır.”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
babanın oğlu kemal 26 Mart 2018 12:13

güzel.

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi