Halil Ünal devam edecek mi yoksa bırakacak mı?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Halil Ünal devam edecek mi yoksa bırakacak mı?
A
a

Eskişehirspor'da Halil Ünal'ın başkanlığı bırakıp bırakmayacağı 21 Mayıs'a bağlı. Başkan Halil Ünal milletvekili adaylarının belli olacağı 21 Mayıs’tan sonra birçok siyasi isimle bir araya gelerek destek için yoğun çaba harcayacak.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor’da yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde gözler 21 Mayıs’a çevrildi. Halil Ünal ve kurmayları iktidar partisinin milletvekili sıralamasını beklediği ve göreve devam edip etmeyeceği konusunda şehrin önde gelenleriyle istişare yapacağı öğrenildi.

Eskişehirspor’da olağanüstü seçimli genel kurul kararı alan Başkan Halil Ünal’ın, göreve devam edip etmeyeceği 21 Mayıs’ta belli olacak. İktidar partisinin milletvekili sıralamasının belli olmasının ardından Başkan Halil Ünal’ın milletvekili adaylarıyla istişareler yaparak adım atmayı düşündüğü öğrenildi. Eskişehirspor’un bulunduğu bu duruma sessiz kalmayacak olan iktidar partisindeki yetkililer ise 21 Mayıs’tan sonra harekete geçecek. 

Türkiye Futbol Federasyonu ve FİFA dosyalarının yanı sıra, eldeki futbolculara yüklü bir ödemesi bulunan Eskişehirspor’da bu krizi Başkan Halil Ünal, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimi sayesinde çözmeyi hedefliyor. Alınan bilgilere göre bazı iktidar parti milletvekili adaylarından destek sözü alan Başkan Ünal, bu adayların ilk sıralarda yer alması halinde, göreve devam edecek.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 12 Mayıs 2018 12:00

Bu şekilde Ümit’ler besleyerek beklersek ve bu takımı bu şehirde temsil edecek ve yönetecek Başka bir yönetici çıkmaz ise şehrin milletvekillerinin belli olmasını beklerken ve bu Kişiler beyefendiler seçilemezlerse eğer bu Ümit’ler boşa çıkarsa işte o zaman seneye Eses 2 lig b ligine düşer kayyum ve ardından da bu borç yükü ile kulüp’ün kapısına kilit vurulur. Bu korkulu rüyaları görmemek için tüm şehir bir an önce kenetlenmeli ve gereken destek verilmeli . ESKİŞEHİRSPOR Bizim başka kimsenin değil..

1 8 Cevap Yaz
EsEs26

Kına yakarsın bir tarafına o zaman sende

9 1
Eses

Birincisi lafı başka bir şekilde anlayıp yazan Bu beyfendiye cevap.Bende eses sevdalısıyım ve sizin kadar da Eskişehirsporluyum.Eses’in şuan ki durumu Beni de çok üzüyor.böyle mesnetsiz sözler yazacağınıza Eses’in Yararına olan çözümler üretin bence.

2 6
Hakan26 12 Mayıs 2018 11:30

Önce ilçe takımı Akhisara gidin.Borçsuz harçsız 270 bin dolara süper ligde takım nasıl oluşturulur,hatta nasıl şampiyon yapılır öğrenin. EsEs ,sevdamız yıllarca bizi azap çektiriyor.Borçla yatıp borçla kalkıyoruz.Nihat efendi bile EsEs burun bükmüş. Oyuncudan önce karekterli,dirayetli ,emateni hıyanet etmeyen yönetici yetiştirelim.

0 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi