Halil Ünal canlı yayında konuştu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Halil Ünal canlı yayında konuştu
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal canlı yayında konuştu...

Sütiş Eskişehir


Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, Yılmaz Büyükerşen’i istifaya davet etti. Ünal, “Bu kulübü Yılmaz hoca bu hale getirdi. Hocamız istifa etsin, Eskişehirspor Süper Lig’e çıkar. Ağızında küfürlerle geziyor. Bunu kınıyorum! Eskiden sokakta rahat rahat dolaşıyordu ama artık dolaşamayacak. Es Es için kılı kıpırdamıyor” dedi.

4 oyuncu ile anlaştık
Futbol ailesinden gelen borçların kapatılması için ya imza verilecek ya da para verip kapatılması gerekiyor. Transferde 4 oyuncu ile anlaştık. 20 tane genç oyuncuya lisans çıkarttık. Fuat Çapa ve teknik ekibine lisans çıkarttık. Ligimizin ilk maçı Giresunspor maçına lisans yetiştiremedik. Şampiyonluk için yaptığımız 13 transfere ne yazık ki lisanslarını tescil ettiremedik. Malaga takımından Cenk Gönen’i kiraladık. Stoper Murat Akça ve Fatih Aksoy ile nişanlıyız. Paolu Henrique ile anlaştık. Bu isimler bizden haber bekliyor.

Hala uğraşıyoruz
“Elimizdeki kadroyla bu ligde kalmamız çok zor görünüyor. Çok iyi çalıştık çok iyi hazırlandık ama bu kadroyu sahaya süremedik. Hala uğraşıyoruz. Eskişehirspor Kulübü’nün kapanmaması için göreve geldik. Takımı kapatmadık, puanını sildirmedik ve takımı geçen sezon kümede bıraktık. 6 tane oyuncudan puan silme cezası kesinleşmişti. Toplam 42 puan silme cezası gelecekti.”

Tehlikeyi ortadan kaldırdık
Panatinaykos kulübünden kurtulduk. Sissoko’dan 6 puan silme cezası geliyordu. Bu arkadaşımıza 115 bin Euro ödedik ve kendisini transfer ettik. Henri Bienvenü’den 6 puan silme cezası gelecekti 94 bin euroyu yapılandırdık ve puan silme cezası ihtimalini ortadan kaldırdık. Federico’dan 6 puan silme tehlikesini de ortadan kaldırdık. Kulach’ta 154 bin dolar borç vardı. 100 bin dolar ödendi kalanı ise yapılandırıldı. 30 puan silme cezasını ortadan kaldırdık.

Emre kabul etmiyor
Toko ve Ben Nassim Khalifa ile görüşme halindeyiz. Onlardan da gelecek puan silme tehlikesini ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Emre Güral 274 bin Euro ile görüştük 273 bin Euro getirseniz kabul etmem diyor. Okriyasvili ise ‘İmza atarım yeter ki takım sahaya çıksın’ diyor. Böyle durumlarda söz konusu… Yeni transferlerimizle görüştük Balıkesirspor maçına kadar sabır istedik.

Kılını kıpırdatmıyor
“Asıl destek görmek istediğimiz Büyükşehir Belediyesi’nden randevu dahi alamadık. Biz bugüne kadar Yılmaz hocamızdan hiçbir şahsi istediğimiz olmadı. Yaşının ve profesör olduğu için laflı sözler ediyor ama Eskişehirspor için kılını kıpırdatmıyor. Taraftarımıza üç ayyaş, iki hapçı, 11 kıllı bacak diye sözleri çok derinden üzüyor. Hocamız son zamanlarda ne dediğini bilmiyor, ağızında küfürlerle geziyor. Bunu kınıyorum! Bu aralar sağlığı iyi değil galiba.

Borçsuz almadım
“Biz dilenci değiliz. Kulübü bu hale siz getirdiniz Yılmaz hoca! Anemon Otel’de toplantı yaptık. Süper Lig’deydik. ‘Mesut Hoşcan illa kalsın’ dediniz. Hocam ‘Bu takım küme düşer’ dedik. Borçsuz kulüp aldı diyor Yılmaz Hoca. Ben kimseden borçsuz kulüp almadım. 2008 yılında kulübü 6 milyon dolar borçla aldım. Avrupa maçlarına takımı götürdüğümüz zaman Yılmaz hocamızda geliyordu. Ama Göztepe ile oynadığımız maça gelmediniz.”

Oyuncunun hesabına geçti
Yılmaz hoca, ‘Ben para verdim yöneticilerin cebine gitti diyor.’ Kendisinin yanına o zamanki yönetici arkadaşım Özgür Fetih Demirdaş ile gittim. Şampiyonluğa oynadığımız zaman Henri Bienvenü’den yazı geldi ve 6 puan silinme cezası geldi. Bu borca biraz katkı sağlayın dedik. 600 bin liralık ESKİ’den reklam aldık. Kendisinden aldığımız parada Bienvenü’nün hesabına geçmiştir. ESKİ ve Büyükşehir Belediyesi o reklamını hala stadyumda tutmuş ve para ödememiştir. Ama artık bu reklamı kaldıracağız.

Şirketlerini inceletmeyi biliriz
“Yaşını da göz önünde bulundurup istifaya davet ediyorum. Hocamız iftira ediyor. Ondan önce açık tribünün üstünü kapatacağız dedi kapatmadı. Biz cebinizden para istemiyoruz. Siz önce verdiğiniz sözleri tutun. Bugün Eskişehirspor kapansın sevdasındasınız. O profesör, onun yandaşları çok ama bizimde Allah’ımız var. Bizde Büyükşehir Belediyesi’nin şirketlerini inceletmeyi biliriz.
İstifa ederse çıkarız
“Bugün Yılmaz hocam istifa davetimi kabul ederse Eskişehirspor Süper Lig’e çıkar. Şehrin önünü açılır, kavgalar biter. Mart ayında aday falan olmasın. Biz artık Yılmaz hocayı istemiyoruz. Ona artık oy vermeyeceğiz. Eskiden bu sokaklarda rahat rahat geziyordu artık gezemeyecek. Eskişehirspor’u aşağılayan bir belediye başkanı istemiyoruz. Bende oy verdim ona ama artık vermeyeceğim.”

Tüm şehri davet ediyorum
“Tüm şehri göreve davet ediyorum. Cuma akşamına kadar tüm seçilmişleri. Hocam artık son demlerindedir. Vermiş olduğu hiçbir cevabı cevapsız bırakmayacağım.  Nabi Hocamız verdiği desteğin ardından bana teşekkür etme bile diyor. İşte böyle siyasetçiler lazım bize. Kavga, gürültü yapanı istemiyoruz. Basket takımı kapanıyor, büyükşehir belediye başkanından açıklama yok.”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ender 16 Ağustos 2018 10:45

Halil bey belediye seçimleri yaklaşırken Büyükerşene bu derecede saldırmanız düşündürücü.Sanki bir yerlerden akıl alıp bu söylemleri yapıyormuşsunuz gibi geldi.Bu borç batağına sürükleyen Mesut Hoşcan ve sizin yönetiminiz.Belediyeler ozaman Fenerbahçe,Galatasaray vb takımların borçlarınıda üstlensin.Ülke olarak ödüyelim.Nerde hata yaptık diye düşüneceğinize başkalarına saldırmak helede seçim yaklaşırken bunu yapmak adaletsizlik.

0 0 Cevap Yaz
Türkan 15 Ağustos 2018 21:26

Özet olarak başarıları dünyada konuşulup,takdir edilen YILMAZ HOCAMIZ.Halil Ünal kim oluyor ?

0 1 Cevap Yaz
Tc 15 Ağustos 2018 15:54

Halil başkanı beğenmeyen arkadaşlarım başkanlık ortada kaldı takıma kimse sahip çıkmadığında, laga luga edenler çok biliyorsanız siz yapaydınız.başka adammı çıktı bırakın adam canla başla uğraşıyor bari şevkini kaçırmayın.

6 2 Cevap Yaz
sadık 15 Ağustos 2018 14:19

sayın Büyükerşen kim sen kimsin aynada kendine bak..

4 10 Cevap Yaz
kral 15 Ağustos 2018 13:50

yöneticiler batırsın belediye kurtarsın ne güzel şey öyle kulübü düzgün yönetsey dinizde batmasaydı eğer belediye yardım ederse benden giden her kuruş haram olsun diğer kulüpleri belediyelermi kurtarıyor parayı düzgün harcasaydınız döküntü futbolculara dünya para verdiniz bizim alt yapımız yokmu gerçi orada torpil kayırmaca

1 10 Cevap Yaz
Akın Türk 15 Ağustos 2018 12:46

Siyasete karıştırmayın şu kulübü diye1.000.000.000.000 kere yazdık ayıp ,ayıp,

0 11 Cevap Yaz
ali 15 Ağustos 2018 10:27

bu başkan esese ne zaman yardım yapmmış şimdi yapacak bunlara şoyle bakın şu zamana kadar super ligde takım yoktu gecen sene goztepe cıktı başkan goxtepeye nasıl sahip cıktı gormuyormusunuz senin başkan niye esese sahipcıkmıyor bunlardan ne koy olur ne kasaba

9 3 Cevap Yaz
Çerkezoğlu 15 Ağustos 2018 09:53

Başkanın sözlerine kısmen katılıyorum. Kulübün bu duruma düşmesinde sadece Hoca değil iktidar partisi, şehrin sözde zenginleri ve yönetimlerinde suçu var

4 7 Cevap Yaz
merhaba 15 Ağustos 2018 09:23

Esesli ve chp li olarak kesinlikle halil ünalı haklı buluyorum,yılmaz buyukersan o kadar yandaşa destek çıkıyor ama esese gelınce destek yok,tamam bravo yılmaz dayı mart ayında gelıp oy dılenme ılk defa ak paartıye oyum gıdecek helal hos olsun.sandıkta goruscez.

14 5 Cevap Yaz
ES26 15 Ağustos 2018 09:10

Her sene aynı terane,Küme düşeceğiz,Yılmaz hoca para vermiyor.Başkanlar kulübü yönetemesin suçlu Yılmaz Hoca.Hem benim paramı neden Es-ese çöreklenmiş bir takım insanlar yesin.Kaç tana kombine sattınız?Neden şirketleşmiyorsunuz? Halil düş bu şehrin yakasından.

3 18 Cevap Yaz
Necati yılmaz 15 Ağustos 2018 00:03

Yılmaz hocam tranvay kart basım işini eskişehirspor’a verse yeter çünkü damadı yapıyor o işi hiç olmazsa katkısı olur damat’baya para kazanmıştır zaten yıllarca dimi ama yani....

13 6 Cevap Yaz
Ati 14 Ağustos 2018 23:13

Senvarsiya

5 0 Cevap Yaz
Murat 14 Ağustos 2018 22:41

Şaşkınım sanki kulübü on senedir Yılmaz hoca yönetiyor

2 15 Cevap Yaz
Boncuk 14 Ağustos 2018 22:21

Halil başkan belli ki köşeye sıkışmış. Büyükerşene sarıyor. borçları sanki belediye yaptı. adam niye suçlu olsun. bir de istemiyoruz diyor başkanı. eskişehir adına konuşuyor. seçimde halk kimi isterse seçer. sen kulüp işlerine bak. onlarla uğraş.

1 18 Cevap Yaz
Şeker 14 Ağustos 2018 22:18

Nasılsa esesi batırdınız giderayak hocayida götürelim Guzel bir proje Neolduda Büyükerşen hocaya sardınız Hoca zaten yardim yapamayacağını söylüyordu

2 17 Cevap Yaz
Mehmet KILINÇ 14 Ağustos 2018 21:37

E S E S in kapanmasını siz nasıl sindireceksiniz Halil Başkan buna en kısa yoldan care bulman lazım değilmi?

2 11 Cevap Yaz
vatandaş 14 Ağustos 2018 21:28

sn Büyükerşen'den kalabak suyu ile ilgili ve diğer belediye başkanlarının reklam geliri hakkındaki tasarrufları sonrasında yaptığı görüşmeler hakkında açıklama bekliyoruz. umarım chp bu seçimde Kazım Kurt'u aday gösterir.

9 2 Cevap Yaz
S.Yaşar 14 Ağustos 2018 21:05

Sayın Halil Ünal çok belli ki yerel seçimlere yönelik biryerlerden emir almış, yatırım yapıyor. Yarın öbür gün para gelirse şaşırmam. Ama Eskişehirspor böyle var olacaksa olmasın. Onursuzca hergün ölmektense, onurumuzla bir kez ölelim.

4 11 Cevap Yaz
Birol sogutkiran 14 Ağustos 2018 20:25

Akp nin borazancisi ..

6 10 Cevap Yaz
Şeker 14 Ağustos 2018 20:13

Bravo Halil Ünal suçluyu buldun seni ayakta alkışlıyorum TEBRİKLER SANA YAZIKLAR OLSUN siyaset yapmayacağım diyorsun Sonrada oy vermicem diyorsun bu siyaset değilde ne?

4 11 Cevap Yaz
Es Es li 14 Ağustos 2018 20:09

Sen kimsin de hocanın istifasını istiyorsun, sen önce kendine bak, bu kulübü bu hale sen getirdin pancarcı başkan. Sen batır başkasına suçu at. Ortalığı bulandırma. Kimseden para gelmedi diye beyanat verilir mi? Herkes sana açıktan para mı verecek. Yeter artık bıktık senden. Saçmalama Hocadan özür dile.

5 21 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi