Ahmet Ataç 15 02 2024

Halil Ünal açıkladı: Eskişehirspor'a hayırlı olsun!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Halil Ünal açıkladı: Eskişehirspor'a hayırlı olsun!
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, Kerim Avcı transferini ilk kez ES TV’den duyurdu. Ünal, “Kerim ile görüştük. Artık bizim oyuncumuz. Hayırlı olsun. Şampiyonluğa oynayacak kadroyu kuruyoruz” dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor tesislerinde yoğun bir mesai yaşandı. Kulübü Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ziyaret etti. Takıma başarılar dileyen Kurt, teknik ekibe ve futbolculara tatlı ikram etti. Ziyaretten dolayı Başkan Halil Ünal, Kurt’a teşekkür etti. Ünal transferde de müjdeyi ES TV’ye verdi. Ünal, “Kerim Avcı beğendiğimiz bir oyuncuydu. Anlaşma sağladık. Kulübümüze hayırlı olsun. Bize güç katacak” dedi. 

Forvet hattına da transfer yapacaklarını söyleyen Ünal, “Üst düzey oyuncular ile görüşmeye devam ediyoruz. Çarşamba günü forvet konusunda yurt dışına çıkacağım. Transferin %80’ni tamamladı. Kalan 20’lik kısmını nakış gibi işleyeceğiz. Kage’de sıkıntı yok. Kendisi hocamızdan izin almış. Pazartesi gününe kadar ödeme yapacağız. Başka bir kulübe transferi söz konusu değil. Eğer olursa Türkiye’de hiçbir kulüpte forma giyemez” şeklinde konuştu. 

Başkan Halil Ünal ise son olarak Kurt’a teşekkür etti. Ünal, “Sadece Kazım başkanımızın verdiği destekler bu işler için yeterli değil. Diğer belediye başkanlarının, valimizin, oda başkanlarımızın ve iş adamlarımızdan da bu destekleri bekliyoruz.Şu ana kadar Kazım Kurt başkanımız dışında kimseden bir destek görmedik. İnşallah diğer
saydığımız isimlerde devamını getirirler” ifadelerine yer verdi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Cabbar01 15 Temmuz 2018 09:48

Klubun hertarafi borc icinde.. Hala transfer yapacağız diyorlar.. O adamların transfer parasını ne ile ödeyecek ler acaba? Sonra oyuncu maaşları? Zaten batmış iz Dahada batalim hesabi..

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi