Halil Ünal, TFF açıklaması hakkında konuştu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Halil Ünal, TFF açıklaması hakkında konuştu!
A
a

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türkiye Bankalar Birliği’nin (TBB), kulüplerin borçlarının yeniden yapılandırılmasına dair projesine kulüplerden büyük destek geldi. Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal yaptığı açıklamada, "Bu proje hayata geçerse bunu yapanların heykeli dikilir” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın önerisi sonrası TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve TBB Başkanı Hüseyin Aydın’ın üzerinde çalışıp ortak imza koyduğu projeyle, büyük borç yükü altında hareket edemez hale gelen kulüplerin krizden kurtarılması hedefleniyor. Hürriyet Gazetesin'den İsmail Er'in haberine göre projeyi destekleyen Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal projenin çok iyi olduğunu söyledi.

Başkan Halil Ünal yaptığı açıklamada, “Tüm kulüplerimiz mali açıdan çok zorda. Ne yazık ki bu durum Türk futbolunun bir gerçeği. TFF ve TBB, borçların uzun vadeye yayılarak ödenmesine dayalı bir sistem üzerinde çalışıyor. Elbette çok güzel bir çalışma yapılmış. Bu proje hayata geçerse, bunu yapanların heykelleri dikilir. Çünkü kulüplerimiz çok rahat bir nefes alır” dedi.

Kamp için geri sayım

Spor Toto 1. Lig’in ikinci yarısı hazırlıklarına başlayacak olan Eskişehirspor 2 Ocak Çarşamba günü tesislerinde toplanacak. Siyah Kırmızılı ekip kongre nedeniyle çalışmalarını Eskişehir’de yapacak. 3 Ocak’ta kongreye gidecek olan Eskişehirspor’da yeni bir yönetim oluşursa takım Antalya’ya gidecek ve kamp hazırlıklarını orada sürdürecek. Eğer 3 Ocak’ta da yeni bir yönetim oluşmazsa Es Es çalışmalarını tesislerinde sürdürmeyi planıyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi