Halil Ünal: Talip olan varsa...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Halil Ünal: Talip olan varsa...
A
a

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Başkan adaylığı düşüncesinde olan Dündar Ünlü için “ kendisi ile bir görüşmem olmadı. Talipli kim olursa gelsin hemen bugün bırakalım. Bu işler dışarıdan göründüğü gibi kolay değil.” yorumunu yaptı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, adaylık için düşünce aşamasında olan Dündar Ünlü ile yakın arkadaş ve dost olduklarını belirterek, “ kendisi ile bir görüşmem olmadı. Talipli kim olursa gelsin hemen bugün bırakalım. Bu işler dışarıdan göründüğü gibi kolay değil.” yorumunu yaptı.

"Görüşlerini gazetelerden okudum"


Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, geride kalan hafta içinde Eskişehirspor başkanlığı konusunda, “ Düşüncelerimiz arasında var.” mesajı veren Dündar Ünlü ilgili olarak konuştu. Başkan Ünal, Altay maçı sonrası yaptığı açıklamada, “ Defalarca söyledim. Talipli olan varsa zaman kaybetmesin. Bugünden itibaren gelsin görüşelim ve görevi devredelim. Sayın Ünlü bizim kardeşimiz. Dostumuz. Kendisi ile hem Pancar kooperatifi hemde Eskişehirspor yönetimlerinde birlikte çalıştık. Görüşlerini gazetelerden okudum. ” dedi.

Eskişehirspor taraftarının morali bozulmasın diye


Başkan Ünal, “ Herkes şunu bilsin ki, biz olmasak, bu yönetim olmasa bu kulübün 30 puanı silinmişti. En son Defederico'dan -6 puan gelmişti. Uğraştık, çabaladık o cezayı kaldırttırdık. Kamuoyunun ve taraftarın morali bozulmasın diye bunları sessiz sedasız hallediyoruz. Bu işler o kadar kolay olmuyor. Kulüp lisansı alırken çektiğimiz sıkıntıları çabuk uturuyoruz. Biriken borçlar, 50'nin üzerinde dosyalarla uğraşmak kolay değil. Bu hafta yine İstanbul'a gidiyorum. Yakınmadan, sorumlulukla kulübü yaşatmak adına çalışmalar yapıyoruz. ” diye konuştu.

Yasağı kaldırabiliriz


Altay önünde alınan galibiyetin büyük önem taşıdığını vurgulayan Ünal, “ Zorlu 90 dakikadan mutlu ayrıldık. Altyapıdan gelen oyuncularla bu ligde herkese kafa tutacak bir kadro yaratmayı da başardık. Hedefimiz transfer tahtasını açmak. Şampiyonluğa oynayacak transferler yaptık ama tahtanın kapanması büyük problem oldu. Ben bu yasağı kaldırabileceğimizi düşünüyorum. Elbet maddi desteğe ihtiyaç var. ilk etapta bir gece düzenledik. Gelecek hafta yapılacak olan gece için biletler satışta. Şehrin ileri gelenlerinden destek bekliyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
hasan Şen 14 Aralık 2018 09:39

icra kurulu ve taraftar olmasa ne yapacaktın? sen dua et o icra kurulundaki abilerimize

0 0 Cevap Yaz
Forza Nefer 10 Aralık 2018 23:16

Sayın Başkan bu cezaları taraftar yapmadı. Eskişehirspor yönetimi yaptı şimdi bu puanları sildik diye gündem yapmak bence mantıksız. Futbolcu yasağı kalksa ne olacak transfer yapmak için parayı geçtim var olan oyuncular kulüpte kahvaltı verilemiyor Ne transferi Başkan

0 8 Cevap Yaz
TALEP 10 Aralık 2018 16:40

Yasagın gelmesinin sebebi sizlersiniz. Kaldır ozaman, Laf değil iş zamanı olmalı

0 27 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi