Halil Ünal: Süper Lig'de onun gibisi yok

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Halil Ünal: Süper Lig'de onun gibisi yok
A
a

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Denizlispor maçında alınan kritik galibiyetin ardından yaptığı açıklamada Süper Lig'de Kayacan gibi kalecinin olmadığını söyledi.

Sütiş Eskişehir

Spor Toto 1. Lig’in 20. Haftasında Eskişehirspor, Denizlispor’u deplasmanda 2-0 mağlup ettiği maçın ardından Başkan Halil Ünal, Es TV mikrofonlarına konuştu. 

"İddia ediyorum, Kayacan..."
Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, karşılaşmanın ardından "Bizim takımızı yenmek zor. Bu takım geçen sezon final oynadı. Eskişehirspor bu sezon şampiyon olabilir. Malesef şartlar ve gelişmeler olumsuz. Tabiri caizse cenazeyi kaldırmaya çalışıyoruz. Bu Eskişehirspor sevdalılarının meselesidir. Bu hepimizin görevidir. Biliyorsunuz takım ortada kalmıştı zaten. Erkan, Uğur İnceman derdimiz değil, derdimiz takımımız. Derdimiz bu cenderen takımı çıkarmak. Bütün Eskişehirspor severlere bu galibiyeti hediye ediyorum. Giresunspor maçında bize sahip çıkın, takımı yalnız bırakmayın. Erkan Zengin, Uğur İnceman meselelerini ben konuşmam. Bedirhan var, Fıratcan geliyor, Furkan geliyor, sabredin. Kayacan kalitesinde Süper Lig’de oynayan kaleci yok. İddia ediyorum Kayacan kalitesinde üst ligde kaleci oynamıyor" diye konuştu.

Es Es'ten 6 puanlık galibiyet!

Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Muhterem 4 Şubat 2018 19:00

Sampiyon olabilirmi? Kandirmayin kendinizi bu sene dusmemeye bakin

1 2 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 4 Şubat 2018 18:25

Tebrikler aynen devam edin hadi

1 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi