Halil Ünal: Kimse sahip çıkmıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Halil Ünal: Kimse sahip çıkmıyor
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal ertelenen kongre sonrası açıklamalarda bulundu. ES TV’ye konuşan Ünal, “Kulübe kimse sahip çıkmıyor. Birlik ve beraberlik olmadan bu takım Süper Lig’e çıkamaz. Haftaya herkes kongreye gelsin ve Es Es’i şampiyon yapacak bir yönetim oluşturalım” dedi

Sütiş Eskişehir

Borcu azaltıp geldik

ES TV’ye konuşan Ünal şunları söyledi; “Kongre üyeleri, Eskişehirspor’un kongre üyesi olurken bu kulübün geleceğini planlıyor. Ama ilgi göstermediler. Gelmeyenler lütfen diğer kongreye gelsinler. Hazır transfer yasağımız kalkmış. Birlik beraberlik içinde olmamız gereken bir dönemdeyiz. Bu kulübün şampiyon olması lazım. Süper Lig’e çıkması lazım... Biz buraya gelirken borcu azaltıp, her şeyi planlayıp geldik. Hep beraber bu işi kurtaralım dedik.”

Kimse sahip çıkmıyor

“Ben yoruldum artık yalnız kalıyorum. Kimse sahip çıkmıyor. Bir güç birliği oluşursa başarı gelir. Bu sene de şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmamız hiçten değil. Süper Lig’e bir nefes boy var. başarabilirdik ama bu kavgalar gürültüler böyle başarı gelmez. Kim olursa olsun ben desteğe sonuna kadar hazırım. Bundan sonra herkes destek verecek. Başta basın mensupları, taraftarlar, iş adamları, seçilmişler bir araya gelecek.” 

Geleceği kurtarmaz

Bizde hep birlikte toplanacağız ve bu takımı Süper Lig’e çıkartacağız. Bu şehirde birlik ve beraberlik sağlayabilirsek şampiyonluk gelir. Kim adaysa sonuna kadar destek vermeye hazırım. Ben Genel Kurul kararı aldığımda aday olmadığımı söylemiştim. Benim aday olmam ya da bir başka bir arkadaşın aday olması kulübün geleceğini kurtarmaz. Bu kulü- bün geleceğini bir güç birlikteliği, birlik beraberlik ve şampiyon yapabilecek bir kadro kuracak yönetim ve camia kurtarabilir” 

Kaynak: Anadolu Gazetesi
 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
EsEs 7 Haziran 2018 12:54

Bunlar güzel günlerin sancıları olsun EsEs için...Elbet düzlüğe çıkılır.

3 2 Cevap Yaz
mustafa 7 Haziran 2018 12:11

danışıklı dövüştür.Bizim bilmediğimiz oyunlar vardır arkasında

1 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi