Halil Ünal, Erkan Zengin için çok sert konuştu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Halil Ünal, Erkan Zengin için çok sert konuştu!
A
a

Eskişehirsporlu Erkan Zengin, “Beni bu duruma düşürenleri Allah’a havale ediyorum” açıklamasıyla gündeme gelmişti. Kırmızı-Siyahlılar’ın başkanı Halil Ünal ise "Anlaşırsa ve fesih yaparsa alır başını gider, aksi takdirde takıma artık giremez" yanıtını verdi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da kadro dışı kalan ve sözleşmesi feshedilmek istenen Erkan Zengin, “Beni bu duruma düşürenleri Allah’a havale ediyorum" açıklamasıyla gündeme gelmişti. Kırmızı-Siyahlılar’ın başkanı Halil Ünal ise tecrübeli futbolcuya gözdağı verdi.

Erkan’ın sözleşmesini feshetmediği takdirde takımdan ayrı kalacağını söyleyen Ünal, “Anlaşırsa ve fesih yaparsa alır başına gider, aksi takdirde takıma artık giremez" dedi.

Erkan Zengin "Allah'a havale ediyorum demişti"

Eskişehirspor'un Erkan Zengin ile yolları ayırmasının ardından deneyimli futbolcu sosyal medya hesabından çok sert açıklamalarda bulundu.

Yaptığı paylaşımda yönetime tepki gösteren Erkan Zengin, "Eskişehirspor para kazansın diye bekledim. İstedikleri rakamları alamayınca, transfer bittikten sonra beni arayıp sözleşmesi feshetmek istediklerini bildirdiler. Bana bu süreci yaşatanları Allah'a havale ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yıldız futbolcu saatler gece yarısını gösterdiğinde "Hakkınızı helal edin" dedi ve şu açıklamayı yaptı;
"​Büyük ESKİŞEHİRSPOR taraftarına ve bana bugüne kadar destek olan herkese! Yönetim kurulu kararıyla takımdan ayrılmam istenildi.
ESKİŞEHİRSPOR'u herşeyden üstün tuttuğum için kabul ettim ve bugüne kadar sustum.
Bu şehire gönül vermiş bir ESKİŞEHİRSPOR'lu olarak kimse yokken taraftar ve biz futbolcular vardık.On gündür zorlu bir süreçten geçtim. Takım'dan ayrı kaldım. Buna rağmen ESKİŞEHİRSPOR para kazansın diye bekledim.
İstedikleri rakamları alamayınca transfer bittikten sonra beni arayıp sözleşmemi fesh etmek istediklerini bildirdiler.O saatten sonra gitmem imkansızdı. Bana bu kötü süreci yaşatanları Allah'a havale ediyorum.
Böyle olmasını istemezdim HAKKINIZI HELAL EDİN."
 
Kaynak : Fanatik
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
2626 3 Şubat 2018 17:10

Erkan sembol olmuş çok emeği geçmiş oyuncumuz.Bu tarz konuşma EsEs başkanına hiç yakışmadı.

0 4 Cevap Yaz
26 erhan26 2 Şubat 2018 22:32

halil erkan daha ne yapacak ver hakkını haram var ey yeziiiid

1 5 Cevap Yaz
26 erhan26 2 Şubat 2018 22:28

haydar pardon haydar erkanı yolla delikanlı ol azıcık haydar ali hadar

2 3 Cevap Yaz
KIZGIN ES ES 2 Şubat 2018 19:16

BAŞKAN SENELERDİR BU TAKIM İÇİN ÇIRPINAN BİR FUTBOLCUYA YAPTIĞINIZ HOŞ DEĞİL . TAKIMIN BURALARA DÜŞMESİNDE SİZİNDE BÜYÜK PAYINIZ VAR. ERKAN ES ES TARAFTARININ GÖNLÜNDE YER ETMİŞ BİR FUTBOLCU. BU ŞEKİLDE ONU DEĞERSİZLEŞTİRMEYE ÇALIŞMANIZI KINIYORUM BÜYÜK KAPTAN HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER YOLUN AÇIK OLSUN BÜYÜK KAPTAN

1 11 Cevap Yaz
Başkanı. 2 Şubat 2018 17:51

Halil denen adamcuk zaten adam olsa bırakıp gitmezdi. Baktı kulüp kayyuma kalacak kayyumda bunun götündeki dona kadar alacak. Götün yedim ayağı yapıyor. Yok sahip çıkan olmamişta yok biz bu yola gireceğiz de bilmem ne yersen

5 7 Cevap Yaz
Davut 2 Şubat 2018 17:13

Elde oyuncu yok.Transfer yok.Bir de en iyileri gönderiyorsunuz.Keşke kolej takımı gibi bir takımımız olsaydı.Bu iş idarenin ve teknik ekibin işi ..

3 10 Cevap Yaz
eses 2 Şubat 2018 16:50

Halil Ünal sen def ol git cebini doldurmaya geldin keşke kayyum gelse senden söke paraları alır diye geldin

4 7 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 2 Şubat 2018 16:47

İnsanlar layık olduğu şekilde yönetilir..... Başkana bak, kendi açıklarını kapatmak için başkan olmuş... Yazık bu takıma, ayip yaaa.

2 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi