Halil Ünal, Bülent Uygun görüşecek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Halil Ünal, Bülent Uygun görüşecek
A
a

Eskişehirspor yönetimi, transfer yasağını kaldırmak için büyük çaba gösteriyor. Bu konudan şimdi de Bülent Uygun ile görüşme yapılacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal transfer cezasını için girişimlerini sürdürüyor. Spor camiasının her kesimiyle görüşen Ünal son olarak eski teknik direktör Bülent Uygun ile görüşerek yardım istedi. Ünal’ın, “Transfer açmak artık bizim şeref ve namusumuz oldu. Bu konuda senden de destek bekliyorum” dediği öğrenildi. Ünal’ın ayrıca Bülent Uygun’dan sadece transfer yasağı ile ilgili değil, sponsor konusunda da destek istediği belirtildi. Katar’da görev yapan ve 3 Ocak’a kadar Türkiye’de olan Bülent Uygun’un başkan Halil Ünal’a destek sözü verirken imzaya yanaşmayan bazı teknik adam ve oyuncular ile de bire bir görüşme yaptığı öğrenildi.

Kongre ertelenecek

Eskişehirspor Kulübü’nde bugün yapılması planlanan kongrede çoğunluğun sağlanamamasına kesin gözüyle bakılıyor. Henüz başkan adayının çıkmaması nedeniyle bugünkü kongre 3 Ocak’a ertelenecek.

Sezon başında yaşanılan lisans krizi nedeniyle ligin ilk yarısında genç futbolcularıyla mücadele etmek zorunda kalan Eskişehirspor oldukça sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Başkan Halil Ünal geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada kongreye gideceğini ve bu kongrede de aday olmayacağını açıklamıştı. Bugün yapılması gereken Eskişehirspor kongresinde çoğunluğun sağlanamamasına kesin gözüyle bakılıyor.

​Eskişehirspor’da alınan kongre kararının ardından başkan adayı çıkmaması bugün yapılacak olan kongrenin ertelenmesine yol açıyor. 3 Ocak’a ertelenen kongrede başkan adayının çıkıp çıkmayacağı bu hafta içinde belli olacak. Başkan adaylığı için Dündar Ünlü, Nebi Hatipoğlu’nun ismi gündeme gelmişti. Eğer 3 Ocak’ta da hiçbir aday çıkmaz ise Başkan Halil Ünal’ın tekrar aday olabileceği gündemde.

İcra Kurulu görevini tamamladı

Büyük sıkıntılar yaşayan Eskişehirspor’da 27 Ekim 2018 tarihinde taraftarların da içinde olduğu icra kurulu oluşturulmuştu. Takımın yiyecek, içecek, doğalgaz vs. gibi tüm ihtiyaçlarıyla ilgilenen İcra Kurulu son görevinde ise futbolcuların harçlığının toparlanması için büyük bir özveri göstermişti. İcra kurulu yaptığı başarılı görevi Boluspor maçı sonrası tamamladı. Sezonun ikinci yarısında görev yapmayacağı açıklanan İcra Kurulu’nda Murat Diri, Erkan Koca, Kaan Ay, Mehmet Şimşek, Mehmet Kahya, Harun Adıgüzel, Mete Yılmaz ve Fuat Çapa yer alıyordu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi