Halil Ünal: Aday değilim

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Halil Ünal: Aday değilim
A
a

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal tesislerde yaptığı basın toplantısında sürpriz açıklamalar yaptı. Bugün yönetim kurulu kararı alarak kongreye gideceklerini belirten Ünal, kimsenin aday çıkmayacağını belirterek kendisinin de aday olmayacağını söyledi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
KİMSE ÇIKMAZ
Ünal tesislerde yaptığı açıklamada, “Eskişehirspor’u her kim istiyorsa gelsin bu saat itibariyle teslim edelim. Kongre kararı alacağız. Kimse aday olmaz, ben de çıkmam. Ben genel kurulu alırım o salondan çıkarım” dedi.

YENİ BİR HİKAYE
Ünal, “Küllerinden doğan bir kulübe herkes destek veriyor. Lütfen kimse köstek olmasın. Eğer heyecanlı, gönüllü bir arkadaş varsa biz buradan ayrılırız. Türk futboluna yeni bir hikaye yazarak geliyoruz” ifadelerini kullandı. 

MORAL GECESİ OLACAK
Başkan Halil Ünal dün tesislerde gündem hakkında basın toplantısı gerçekleştirdi. Sözlerine İcra Kurulu’nun düzenlediği moral gecesi hakkında başlayan Ünal, “İcra Kurulu’nun organize ettiği bir gece düzenlenecek. Anemon Otel’de gerçekleştireceğiz. 19 Aralık Çarşamba günü saat 19.30’da yapılacak. Bir nevi moral gecesi olacak. Biletlerin dağıtımı başlandı. Bu biletlerden kulübümüze gelir sağlanacak” dedi.

Yüzde 85’ini bitiriyoruz
Puan cezası ile ilgili konuşan Ünal, “57 dosya ile uğraşıyoruz. Birçoğunun imzaları toplandı. Yüzde 85’ini bitiriyoruz. 40 milyon lirayla bu dosyaları kapatırız. De Federico’nun 163 bin lira alacağı vardı. Bu dosyayı kapattık puan silme cezasını ortadan kaldırdık. Riskli olan dosyalar çok var. Toko, Ben Khalifa, Kulach gibi isimlere ödeme yapılmadığı takdirde puan silme cezası gelebilir. Ama bunlarla görüşmelerimiz sürüyor” ifadelerine yer verdi.

Yeni bir hikaye yazıyoruz
Ligde çok önemli işler başardıklarını söyleyen Ünal, “Türk futboluna yeni bir hikaye yazarak geliyoruz. Bugün ligde oyuncularımız kendilerini ispat ederek geldiler. İçlerinden bizim formamızı uzun yıllar giyecek isimler var. Takım halinde çok önemli bir mücadele ediyorlar. Ümraniye, Gazişehir gibi ekiplerle dişe diş oynadık. Deplasman fobimiz var bunu da atlatacağımızı düşünüyorum.”

Kahramanlık öyküsü
“Küllerinden doğan bir kulübe herkes destek veriyor. Lütfen kimse köstek olmasın. Eğer heyecanlı, gönüllü bir arkadaş varsa biz buradan ayrılırız. Onlara biz destek verelim. Bizim çocuklarımız yeni bir kahramanlık öyküsü yazıyor. Eskişehirspor altyapısıyla mücadele etse dahi kimsenin kolay lokması değildir. Eğer transfer açılırsa giden futbolcularımız aramıza geri dönecek” şeklinde konuştu.

Onları getirebiliriz
Lisanslar hakkında konuşan Ünal, “50 milyon lirayla bu takım borçlarını ödeyip PlayOff’lara kalabilir. Eğer lisanslar çıkmazsa bu genç futbolcularla mücadele edeceğiz. Ya da sözleşmesi sona eren Hürriyet Gücer, Bruno Mezenga, Semih Şentürk gibi isimlerle görüşüp sezonun ikinci yarısında onlarla devam edeceğiz. 6 Haziran’dan bu yana 21 milyon lira kaynak toparlamışız. Borçları ödeyerek geliyoruz” dedi. 

Kongre Kararı alacağız
Kongre kararı alacaklarını söyleyen Ünal, “Çarşamba günü (bugün) toplantı yapacağız ve kongre kararı alacağız. Biz her defasında sesleniyoruz; varsa kulübe talip olan gelsin diyoruz. Dündar Ünlü bizim arkadaşımız. Onun da düşüncesi Eskişehirspor’u bulunduğu kaostan nasıl kurtarırız diye. Eğer kongrede Dündar kardeşimiz aday olursa sonuna kadar destek veririz. Onla bir araya geleceğim. Eskişehirspor hepimizin ortak sevdası…”

Kimse aday çıKmaz
“Eskişehirspor’u her kim istiyorsa gelsin bu saat itibariyle teslim edelim. Hemen onlara yardımcı olalım. Hep birlikte bu kulübe destek olalım. Dündar Ünlü ile konuştum. Gel başkanım güzel bir yönetim oluşturalım dedim. Birlikte yönetelim dedim. Onun derdi başkanlık değil. Ne olursa olsun genel kurul kararı alırım kimse de aday çıkmaz. Bende genel kurulu kararı alırsam ben de olmam. Kimse çıkmaz, ben de çıkmam. Ben genel kurulu alırım o salondan çıkarım” dedi.

Dilencilik makamı değil
Ünal son olarak şunları söyledi; “Eskişehirspor başkanlığı dilencilik makamı değildir. Bu kulüpte neler yaşadığımızı biliyoruz. Bu sıkıntıyı hep birlikte aşacağız. Oradan buradan sallamak kolay... 7979’a herkes destek versin. Bizim elimizdeki futbolcularımız için hiçbir kulüple görüşmedik. Kimseye de vermeye niyetimiz yok. Ancak çok ciddi rakamlar verilir o zaman bazı şeyler düşünülür.” 

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Seyit 13 Aralık 2018 01:42

madem bırakacaksın transferleri açtırmak için boşa uğraşma hemen bırak takıma kayyum atansın sende kurtul bizlerde kurtulalım artık

0 1 Cevap Yaz
EsEs 12 Aralık 2018 23:23

Dündar Ünlü top sizde..Madem ortaya çıktınız , dönmeyin.

0 2 Cevap Yaz
Namık 12 Aralık 2018 16:45

mangalda kül bırakmayan Dündar hodri meydan..

1 3 Cevap Yaz
Ghepa 12 Aralık 2018 15:57

Yeter kardeşim yeter artık çek git yanlız gitmeden tüm hesapları ver öyle adam gibi git. Bulunmaz Hint kumaşı gibi kendini pazarlama.

1 1 Cevap Yaz
Erkal 12 Aralık 2018 14:06

İnanmam..daha once cok gorduk

2 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi