Hakkım helal olsun dedi gitti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hakkım helal olsun dedi gitti
A
a

2 yıldır kulüpten para almadan gönüllü olarak çalışan ve fahri görevine son verilen Şaban Yaşa, hakkını helal ederek arkadaşları ve öğrencileri ile vedalaştı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Kulübünde 6 yaş minik futbol takımının antrenörü ve tesisler başta olmak üzere Stadyumun birçok yükünü çeken Şaban Yaşa, çok sevdiği görevinden ayrılmak zorunda kaldı.
 
Kulüp yönetiminin çalışan personel sayısını düşürmek ve tasarruf etmek amacıyla başlattığı işten çıkartmalardan, kulübe hiçbir maddi yükü olmayan ve iki yıldır fahri olarak görev yapan Şaban Yaşa da etkilendi.
 
İdari Asbaşkan Altan Begiter tarafından görevine son verilen Yaşa, iki yıldır eğitimlerinden sorumlu olduğu minik futbolcuları ile hüzünlü bir şekilde vedalaştı. 
 
Ayrılığını sosyal medya hesabından duyuran Yaşa’nın açıklaması şöyle; Yaklaşık iki yıldır çok severek ve gönüllü olarak hiç bir ücret talep etmeden çalışmakta olduğum, canım, aşkım, tutkum, sevdam ve her şeyim Eskişehirspor Kulübü tarafından, işime son verilmiştir.
Acısı ile, tatlısı ile hayatımın en güzel anlarını yaşadım. Hiç kimseye gönül kırgınlığım asla yoktur. Herkes hakkını helal etsin. Ben ediyorum. Eskişehirspor’u çok seviyorum.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi