Hakkari Çukurca'dan acı haber geldi...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hakkari Çukurca'dan acı haber geldi...
A
a

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada 1 asker şehit olurken, 1 asker ise yaralandı.

Sütiş Eskişehir
Hakkari Çukurca’nın sınır bölgesinde PKK’lı teröristlerin saldırısı sonrası çatışma çıktı. Çatışmada Piyade Sözleşmeli Er Metin Yıldız şehit olurken, 1 asker ise yaralandı. 

Bölgede halen hava destekli olarak devam eden operasyonlarda, saldırıyı gerçekleştiren 3 terörist Irak’ın kuzeyindeki Zap bölgesinde tespit edilerek etkisiz hale getirildi. 

Öte yandan, Şehit Yıldız’ın saat 16.00’da Hakkari Dağ ve Komando Tugayında yapılacak törenle memleketi Adana’ya uğurlanacağı belirtildi. 

Milli Savunma Bakanlığı açıklama yaptı

Milli Savunma Bakanlığı, Hakkari Çukurca sınır bölgesinde yürütülen operasyonlar kapsamında bir askerin şehit olduğunu, bir askerin ise yaralandığı bildirdi. Devam eden operasyonlarda 4 terörist etkisiz hale getirildi. 
Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, “Hakkari Çukurca sınır bölgesinde 26 Temmuz 2019 tarihinde PKK’lı teröristlerin saldırısı sonrası çıkan çatışmada bir kahraman silah arkadaşımızın şehit olduğu, bir kahraman silah arkadaşımızın ise yaralandığı, bölgede hava destekli olarak devam eden operasyonlarda saldırıyı gerçekleştiren üç teröristin etkisiz hale getirildiği ve kahraman silah arkadaşlarımızın kanının yerde kalmadığı bildirilmişti. Saldırıyı gerçekleştirilen teröristlerin etkisiz hale getirilmesi maksadıyla devam eden operasyonda etkisiz hale getirilen terörist sayısı dört olmuştur” ifadeleri kullanıldı. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi