Ahmet Ataç 15 02 2024

Haftanın en iyileri!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Haftanın en iyileri!
A
a

Eskişehir Basket’in yıldız oyuncuları Buğrahan Tuncer ve Josh Duncan 29’uncu haftada haftanın en iyi 5’inde yer aldı. Her iki oyuncuda Yeşilgiresun karşısında gösterdiği performansla göz doldurdu.

Sütiş Eskişehir
Buğrahan bildiğiniz gibi
Siyah Kırmızılı ekibin başarılı oyuncusu Buğrahan Tuncer adından söz ettirmeye devam ediyor. Yıldız oyuncu Yeşilgiresun karşısında alınan 86-75’lik galibiyette güne damga vurmuştu. Maçta toplam 28 dakika süren alan Buğrahan 12 sayı 12 asistle oynayarak double-double yaptı. 25 yaşındaki basketbolcu 3 ribaunt ve 1 top çalmayla oynadı. Buğrahan haftanın en iyi yerli 5’i kadrosunda yer aldı.

Duncan göz doldurdu
Haftanın en iyi yabancı ilk 5’inde ise Eskişehir Basket’ten Josh Duncan kendisine yer buldu. Yeşilgiresun karşılaşmasında Amerikalı oyuncu attığı 25 sayıyla maçın en skorer oyuncusu olmayı başardı. Duncan bu karşılaşmada aldığı 10 ribauntla double-double yapmayı başardı. Amerikalı oyuncu 4’te 4 üçlük isabetiyle 29’uncu haftada üç sayı çizgisinden en başarılı istatistiği yakalayan isim oldu.

Haftanın Altın Karması (Yerli): Rıdvan Öncel (Banvit Basketbol), Buğrahan Tuncer (Eskişehir Basket), Okben Ulubay Darüşşafaka Basketbol), Burakcan Yıldızlı (Dİ Büyükçekmece), Borahun Paçun (Trabzonspor)
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi