Hafta sonu bu yollar trafiğe kapanacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hafta sonu bu yollar trafiğe kapanacak
A
a

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından kentte yapımı süren yeni tramvay hattı çalışmaları nedeniyle hafta sonu trafiğe kapanacak yollar açıklandı. 

Sütiş Eskişehir
İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz merkezinde yapımı sürdürülen tramvay hatları inşaatı altyapı çalışmaları kapsamında Sivrihisar-2 Caddesinin Ahmet Hamit Dedelek Caddesi Kavşağı ile İsmail Gaspıralı Caddesi Kavşağı arasında kalan bölümü üzerinde yapılacak çalışmalar nedeniyle 12 Ocak Cumartesi ve 13 Ocak Pazar günleri süresince iki gün araç trafiğine kapatılacaktır. Sivrihisar-2 Caddesinin belirtilen bölümünün araç trafiğine kapatılması nedeniyle bu güzergahı kullanacak sürücülerimizin alternatif güzergahları kullanmaları önemle duyurulur" diye bildirildi. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
yakup 11 Ocak 2019 21:17

Sadece kapatmayi biliyorlar 20 yilda 1 tane bile cadde acilmadi.

2 1 Cevap Yaz
Kerim 11 Ocak 2019 20:35

Aha bu sefer hesap tutmadı, yatıp yatıp seçime iki ay kala tranvay yutturmacasıyla caddelerimizi bir bir elimizden aldınız. Bu sefer kış da sert geçti MİLLET sefil oldu. Büyük şehiri tranvay , odunpazarını hamamyolu başını yiyecek . Tepebaşımı orasıda kalsın memlekette fantizi yapacak bir kurum da lazımmmmmmmm .........

2 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi