Güzele ne yakışmaz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Güzele ne yakışmaz
A
a

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı,  “2019 için bazı makamlara yakıştırılıyorsunuz. Bunun için ne diyorsunuz” sorusunu gülümseyerek “Güzele ne yakışmaz” diye cevapladı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
ES TV yayınına katılan Avcı, soruyu ilk olarak “Siz söylüyorsunuz” diye yanıtladı. Avcı, “Yakıştırabilmiş miyiz” denmesi üzerine gülerek devam etti: “Güzele ne yakışmaz. Böyle zamanlarda tecrübeli bir siyasetçi ne der? Ben bugüne kadar milletimin ve partimin bana verdiği hiçbir görevden kaçmadım. Nerede hizmet görmemiz istenirse biz orada çalışırız. Bu partinin çaycısı da filan diye başlanır ya… Bize görev verirse kaçmayız falan. Sadece kendi adıma söylemiyorum başka isimler için de söylüyorum bunları konuşmak için erken. Bugün yapamadım, vakit bulamadım. Bu soruların geleceğini tahmin ederek iki yıl önceki gazete manşetlerini not edecektim. İki yıl önce bunları konuşuyorduk. İki sene çok uzun bir süre. Yakıştırmalar, talip olmalar için vakit çok erken. Allah hepimiz için hayırlısını versin.”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ali yigit 23 Ekim 2017 01:49

nabi hoca bosver.chp'kasaba haline getidigi eskisehirin birikmis devasa sorunlarini bosver.ne halleri varsa gorsunler.kultur sanat festival lay lay lom bu sehre iyi geliyor.

0 0 Cevap Yaz
Esk 22 Ekim 2017 18:52

Belediye baskani ol

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi