Gündoğdu’ya ihanet

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Gündoğdu’ya ihanet
A
a

Ekim ayı meclis toplantısında konuşan Yılmaz Büyükerşen, İmar Komisyonu Başkanı Tuncer Köküer’e Gündoğdu projesinin neden komisyonda bir yıldır beklediğini sorarak “Vatandaşları bu kadar bekletmeye hakkınız var mı?” dedi.

Sütiş Eskişehir
Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı Yılmaz Büyükerşen başkanlığında yapıldı. Toplantıda bir yıldır imar komisyonunda bekleyen Gündoğdu Kentsel  Dönüşüm Projesi gündeme geldi. AK Partili Meclis Üyesi Tuncer Köküer'e Gündoğdu Projesi'nin neden meclise getirilmediğini soran Büyükerşen, “Niçin bir yıldır komisyonda bekliyor? Tam bir senesini doldurdu. Vatandaşları bu kadar bekletmeye hakkınız var mı? Bir senedir hazırlanmış bir planı incelemeden bekletmek vicdana da aykırıdır, size oy vermiş vatandaşa da ihanettir” dedi. Büyükerşen'e cevap veren Köküer ise “Proje üç bölgeden oluşuyor. İkinci bölgenin gelmesini bekliyoruz. İkinci bölgede problem var. Biz vatandaşa gereğini anlatırız” dedi. Mustafa Birsen ise Büyükerşen'i şov yapmakla suçladı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
meçhul 11 Ekim 2018 13:31

mustafa birsenle büyükerşen sözde hep karşı karşıya geliyor ama birsen lokantası çevre yolunun yanındaki sokagıda kapattırdı lokantanın açık alanıda git gide büyüyor çevre yoluna dayandı nerdeyse

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi