Gündem özellikle mi değiştiriliyor?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Gündem özellikle mi değiştiriliyor?
A
a

Soner Yüksel'in bugünkü köşe yazısı...

Sütiş Eskişehir
Son günlerde her yeni sabaha Dündar Ünlü bugün ne söyledi, ne twet attı, kime açıklama yaptı diye merak ederek girmeye başladık. Neredeyse 2 haftadır şehrin gündemindeki hemen her konuda Ünlü’nün konuya dair görüşlerini okuyor, duyuyor, tanık oluyoruz.
Şahsen Ünlü’nün herhangi bir görev kaygısıyla hareket etmeyeceğini biliyorum ama hemen her gün panik halindeymiş gibi açıklamalar yapmasını garipseyenleri de doğal olarak karşılıyorum.
Açıklamaların pek çoğunda nirengi noktası Büyükşehir ve Büyükerşen ancak Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyeleri de bu işten nasibini alıyor zaman zaman.
Hatta Odunpazarı’na tankla, tüfekle, tüm hücrelerle 3 yıldır yapılan taarruza alıştık ama Tepebaşı’na Ak Parti İlçe Başkanları bile senelerdir eleştiri koyamazken Ünlü’nün hedefine Tepebaşı’nın da girmesi düşündürücü.
Kocaman bir gölete su birikintisi demek, Yenilebilir enerji örneği olduğu için kırsaldaki bir projeyi basit bir yalak söylemleri ile aşağılamak ve Avrupa’dan benzeri küçük projeler için 5 milyon Euro hibe almayı hak eden işleri küçümsemek, makyaj siyaseti demek bence düşündürücü.
İktidar partisinde sebebini tahmin edemediğimiz bir panik, gündem belirleme derdi oluştu. Ve bizlerde haliyle bu polemik konusu haline gelen gündeme takılıp gidiyoruz. Ancak içimdeki şeytan bu bilinçli, özellikle yapılıyor olabilir mi diye düşünüyor. Sizce, biz gündemde bu konuları konuşurken Eskişehir’de asıl konuşmamız gerekenleri atlıyor olabilir miyiz?
Yıllardır alışık olduğumuz bu karşılıklı söylemler ve ithamlarla hepimiz oyalanırken acep Alpu Ovası’na kurulması planlanan termik santral gündeminin oluşması da engellenebiliyor olabilir mi?


YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Semih kurt 18 Kasım 2017 08:26

Bence gündemin yenilebilir enerji değil,geçilebilir yol ,trafik olması lazım hoca onu çözsün zenginlere kırsal alanda lüks yerleri değil ,gölet olsa su ucuzlucakmı ? Bunlar birbiriyle kavga etmekten Eskişehire bakmıyorlar .sokaklar toz içinde pislikten geçilmiyor.bir parkta çim biçmek için 10 tane adam olcağına sokakları temizlesinler .Akşam iş çıkışı caddelerin trafiğini fotoğraflasınlar kepazelik ,eski stat duruyor çarşıda park sorunu var bunları çözün .Rant için değil insan için çalışın.saygılarımla

0 0 Cevap Yaz
ramiz olcay 17 Kasım 2017 22:34

bunlardan her şey beklenir..adam yatıp kalkıp her gün Büyükerşen ve belediyelere sallıyor.

0 0 Cevap Yaz
Semih kurt

Trafiğe bakın tafiğe.Rant için değil insan için çalışın

0 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi