Günay ve Galip'te sıkıntı yok

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Günay ve Galip'te sıkıntı yok
A
a

Eskişehirspor’un prensipte anlaşma sağladığı kaleci Günay Güvenç ve Galip Güzel önümüzdeki günlerde Eskişehir’e gelecek. Günay’ın çocuğu olacağı için Almanya’ya giderken Galip’te Rize’den bonservisini almaya çalışıyor

Sütiş Eskişehir
Günay Güvenç Almanya'ya gitti
Hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Eskişehirspor yeni sezonda iddialı bir kadro oluşturmaya çalışıyor. Siyah Kırmızılı yönetim uzun süredir görüşme yaptığı Günay Güvenç ile prensipte anlaşma sağladı. Başkan Halil Ünal’ın Eskişehir’e getireceği belirtilen Günay rotasını Almanya’ya çevirmek zorunda kaldı. Eşinin doğum yapacak olması nedeniyle deneyimli filebekçi Almanya’ya gitti. Günay’ın birkaç gün içinde Eskişehir’e gelip resmi imzayı atması bekleniyor. 

Galip Güzel bonservisini bekliyor
Eskişehirspor’un Günay gibi prensipte anlaşma sağladığı bir diğer isim ise Galip Güzel. Çaykur Rizespor’da forma giyen Galip ile tüm pürüzleri ortadan kaldıran yönetim Rize’den gelecek müjdeli haberi bekliyor. Bonservisi Rize’de olan Galip’in boşa çıkmasını bekleyen Es Es yönetimi geri sayıma geçti. Galip’in birkaç gün içinde bonservisini eline alması ve ardından Eskişehir’e gelip imza atması bekleniyor. 31 yaşındaki Galip Güzel, orta sahada görev yapıyor. 



 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Adnan Doğan 15 Temmuz 2018 23:25

Allah yönetime ,taraftara akıl ve fikir versin.İnşallah bu yapılan transferler beni yanıltır.Baskan haklı çıkar sizlerden özür dilerim sezon sonunda.5/8sene daha şampiyon olamaz bu takım.

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi