Günay mazbatasını aldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Günay mazbatasını aldı
A
a

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, mazbatasını aldı.

Sütiş Eskişehir
Seçimin hemen sonrasında Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Genel Kurul Toplantısı için Fransa'ya giden Günay, ülkeye dönünce önce Mihalıççık Belediyesi tarafından düzenlenen Kiraz Festivaline katıldı, ertesi gün de adliyeye geldi.

Mazbatasını alan Günay, adliye çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, doğup büyüdüğü şehri, milletvekili olarak temsil etmenin gururunu yaşadığını belirterek, şunları kaydetti: 

"Bu teveccühü bizlere gösteren Eskişehirli hemşehrilerime teşekkür ederim. Seçim süresince özveriyle ve gayretle çalışan AK Parti Eskişehir teşkilatımıza, İl Başkanımız Murat Özcan şahsında, kadın kolları ve gençlik kollarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Seçim süresince bizlerle birlikte olan, çalışmalarımızda destek veren tüm dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu dönemde de hemşehrilerimiz ile olmaya, onların sıkıntılarını, önerilerini Ankara'ya taşımaya, Eskişehir ve Ankara arasında köprü olmaya devam edeceğiz. Artık seçimi geride bıraktık, şimdi şehrimiz ve ülkemiz için çalışma vakti."

Emine Nur Günay'a, AK Parti İl Başkanı Mirat Özcan, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özata ve partililer eşlik etti.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi