Eskişehir'de şimdi bu oyuncak çok moda!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de şimdi bu oyuncak çok moda!
A
a

Eskişehir'de son günlerde çarşı, pazar her yerde kendine yer bulan, yeni nesil stres oyuncağı "Popit” büyük rağbet görüyor

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir'de son günlerde çarşı, pazar her yerde kendine yer bulan, yeni nesil stres oyuncağı "Popit” büyük rağbet görüyor.
Stres çarkı, manyetik stres taşı, sıkma topları, gibi rahatlatıcı oyuncaklar arasına giren yeni nesil oyuncak ‘Popit’, her kesimden talep görmeye devam ediyor. Stres oyuncağı olarak bilinen Popit, çocukların ilgi odağı olurken, 20’li yaş gruplarının da tercih ettiği öğrenildi. Fiyatları boyutuna ve şekline göre 10-20 TL arasında farklılık gösterebiliyor.

“3 yaşından başlayıp 20 yaşına kadar alan var”
Eskişehir’de oyuncak dükkânı işleten Murat Tunç, Popit oyuncağını patlatılan sargı ambalajlarına benzetti. Stres çarkından sonra en fazla satılan oyuncağın Popit olduğunu aktaran Tunç, “Alında Popit oyuncağı, patlatılan sargı ambalajların sonsuza dönüştürülmüş hali. Stres oyuncağı adı altında geliyor bunlar. Talepler baya iyi. Birkaç ay önce daha fazla satılıyordu. Fiyatları boyutuna ve şekline göre 10-20 TL arasında değişiyor. 3 yaşından başlayıp 20 yaşına kadar alan var. Yani her kesimden talep görüyor. Stres çarkından sonra en fazla satılan oyuncak Popit oldu” diye konuştu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi