Gözlerinizin içindeki pırıltıya güveniyoruz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Gözlerinizin içindeki pırıltıya güveniyoruz
A
a

Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü içerisinde yer alan Mustafa Kemal İlkokulu ve Ortaokulu, 2019-2020 eğitim öğretim yılını 9 Eylül Pazartesi günü düzenlenen törenle açtı

Sütiş Eskişehir

Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü içerisinde yer alan Mustafa Kemal İlkokulu ve Ortaokulu, 2019-2020 eğitim öğretim yılını 9 Eylül Pazartesi günü düzenlenen törenle açtı. Yeni öğretim yılına merhaba diyen öğrencilerin heyecanına aileleri de ortak oldu.  Okul bahçesinde düzenlenen törenin ardından öğrenciler ders başı yaptı.

Törende konuşan Mustafa Kemal İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Musa Özgür Karatay, eğitime değer vermenin ve hayatın olmazsa olmazları arasına dâhil etmenin, çağdaş toplum olabilmenin en temel ve vazgeçilmez unsurlarından biri olduğuna dikkat çekti. Konuşmasının devamında öğrencilere de seslenen Müdür Karatay, “Amacımız, sizlerin kendi ayakları üzerinde dik ve sağlam durabilen yetişkinler olarak geleceğe adım atmanızdır. Aynı zamanda geleceğimiz olan sizlerle vatanımızın bekasını, hürriyetini teminat altına almaktır. Bu gayelerimizin gerçekleşebilmesi için, öğretmenlerimiz, idarecilerimiz ve tüm personelimizle gerektiğinde gecemizi gündüzümüze katarak sizler için çalışıyoruz. Eğitim açısından yapılması gereken ne varsa yerine getirmeye, sizlerin eğitimi için en uygun eğitim ortamlarını sağlamaya gayret ediyoruz. Size düşen vazife de çok çalışmak, kendinizi mümkün olan en üst düzeyde yetiştirmektir. Başarılarımızın yükselmesi de sizlerin daha çok çalışılmasıyla mümkün olacaktır. Bunu gerçekleştireceğinize de inancım tamdır." dedi.

Müdür Musa Özgür Karatay: "Gözlerinizin içindeki pırıltıya güveniyoruz"

Okulun donanım olarak her türlü eğitim aracına sahip olduğunu dile getiren Musa Özgür Karatay, şöyle konuştu: "Okul ve toplum kurallarına uymanızı, size verilen görevleri zamanında yapmanızı, bol bol kitap okumanızı, zamanınızı iyi ve verimli değerlendirmenizi, yaşantınızla çevrenize ve küçüklerinize örnek olmanızı bekliyoruz. 2019-2020 eğitim öğretim yılının; öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, yöneticilerimiz, çalışanlarımız ve okulumuz için hayırlı olmasını temenni ederim. Gözlerinizin içindeki pırıltıya güveniyoruz; bahtınız, geleceğiniz parlak olsun.”


 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi