Göz göre göre kestiler!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Göz göre göre kestiler!
A
a

Bilecik'de boyları 20 metreyi bulan 40 yıllık çam ağaçlarını göz göre göre kestiler...

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik'te 1976 yılında kurulan 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu binası girişinde bulunan ve boyları 20 metreyi bulan yaklaşık 40 yılık çam ağacından 4'ünün dibinden kesilmesi tepkilere neden oldu. Bu tepkilere 1. OSB yetkileri "Çamların dalları elektrik dallarına zarar verecekti ondan kesildi" ifadelerine yer verdi. 
Bilecik merkez Hürriyet Mahallesi hizmet veren 1. OSB 2. Cadde üzerinde hizmet veren 1. OSB Yönetim Kurulu binası önünde yaklaşık 40 yıllık çam ağaçlarının bina giriş kapısının önünde sağlı sollu 2 tanesi geçtiğimiz hafta kesildi. Bu hafta da yönetim tarafından bunların önlerinde bulunan bodur çam diye adlandırılan çamlar kesilmeye başlandı. Bu esnada olayı duyan kentteki bazı ajans temsilcileri hemen bölgeye gitti. Ağaçları kesen şahıslar, basın mensuplarını görünce çalışmalarına hemen son verdiler. Basın mensuplarının yanına gelen 1. OSB çalışanı bir yetkili, ağaçların artık elektrik tellerine dayandığı bu nedenle herhangi bir olumsuzluğa neden olmaması için kestikleri ve bazılarına da budadıklarını" söyledi. 
Öte yandan vatandaşlar, binasının önünün açılması için 40 yıllık bu ağaçların kesildiğini belirterek neden budanmadığı sordular. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Can 5 Şubat 2019 07:46

Gar istasyon yolun kenarındaki onca ağacı.keserken.ses çıkartmayalar o ilin ekonomisine katkı yapacak iş yeri açılacak ona karşı çıkan.zihniyet.grzi.olaylarinda demedi mi adamın biri ağaç bahane amaç başka bu algı.evet ağaç kesilmez amma yapılacak işin faydası varsa kesilir yetine dikilir bu konuşanların bir dikili ağacı yoktur

4 1 Cevap Yaz
Yasin 4 Şubat 2019 21:36

Sivrihisar caddesinde tramvay geçen yolda tramvay ve taşıt kesinlikle sığmayacak ve yol genişletilmesi olacakmı ağaç kesilecek mi

1 2 Cevap Yaz
Namık 4 Şubat 2019 16:50

ağaç düşmanlığı taa tepeden geliyor ne yazıkki..

2 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi