Gönüllere ’Ayakkabı’ İle Dokundular

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Gönüllere ’Ayakkabı’ İle Dokundular
A
a

Afyonkarahisar Belediyesi ‘Gönül Belediyeciliği’ Projesi Kapsamında Kentteki Hasta Ve Yardıma Muhtaç İnsanların Evlerine Gerçekleştirdikleri Ziyaretlerinde Ayakkabılarını Çıkarmadan Evlere Girmeleri Özellikle Sosyal Medyada Tepkilere Neden Oldu.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar Belediyesi ‘gönül belediyeciliği’ projesi kapsamında kentteki hasta ve yardıma muhtaç insanların evlerine gerçekleştirdikleri ziyaretlerinde ayakkabılarını çıkarmadan evlere girmeleri özellikle sosyal medyada tepkilere neden oldu.
Afyonkarahisar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı gereği bakıma muhtaç kişilere yönelik ‘Evde Bakım Hizmeti’ne devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek talimatlarıyla muhtarlıklar ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Evde Bakım ve Temizlik Hizmetleri ekibiyle hasta ziyaretleri gerçekleştirdi. “Afyonkarahisar Belediyesi olarak ‘gönül belediyeciliği’ düsturuyla gönüllere dokunmaya devam ediyoruz” başlığı ile paylaşılan görüntülerde ise ekipte görevli belediye çalışanlarının ayakkabılarını çıkarmadan, galoş giyerek hastaların evlerine girmeleri ise sosyal medyada tepkilere neden oldu.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi