Giyinmeye bile fırsat bulamadılar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Giyinmeye bile fırsat bulamadılar
A
a

Denizli'de uyuşturucu ve silah satıcılarına yönelik özel harekat polisi desteğiyle 14 farklı adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Operasyonda aralarında kadınların da bulunduğu 10’un üzerinde şahıs gözaltına alındı. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Giyinmeye bile fırsat bulamadılar

Operasyon, Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde önceden tespit edilen ve çoğunluğu apart olan 14 farklı adrese yönelik yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde yürütülen operasyonda farklı birimlerin de katılımıyla yaklaşık 100 polis görev aldı. Özel hareket polislerinin de zırhlı araçlarla destek verdiği operasyonda ayrıca narkotik köpekleri de kullanıldı. 

Giyinmeye bile fırsat bulamadılar

Polis, baskın düzenlediği birçok adrese kapıları koçbaşıyla kırarak girdi. Operasyonun ilk safhasında 10’un üzerinde kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin arasında kadınların da olduğu dikkatlerden kaçmadı. Operasyonda çok sayıda değişik marka ve çapta tabanca ve mermiler, çeşitli türlerde uyuşturucu maddeler, bununla beraber gayriresmi yollardan elde edildiği düşünülen para ele geçirildi.

Giyinmeye bile fırsat bulamadılar

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Giyinmeye bile fırsat bulamadılar
 
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi