Gider altın alırım hisse almam

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Gider altın alırım hisse almam
A
a

Yılmaz Büyükerşen, kendisine Mali Genel Kurul’da “Söylemlerle iş yapmayız” diyen Başkan Halil Ünal’a cevap verdi.

Sütiş Eskişehir
Büyükerşen, “Ben hissedar olsam, tasarrufumu değerlendirmek istesem buraya yatırmam da başka bir yere yatırırım ya da altın alırım” dedi.

Ünal’a cevap verdi
Eskişehirspor A.Ş olmalı diyen Yılmaz Büyükerşen’e Başkan Halil Ünal, “Söylemlerle iş yapamayız” demişti. Bu sözlerin ardından gözler Yılmaz Büyükerşen çevrilmişti. Büyükerşen yaptığı açıklamada, “Halil Ünal, bana da cevap vermiş galiba. Kardeşim ben hissedar olamam. Ben hissedar olsam, tasarrufumu değerlendirmek istesem buraya yatırmam da başka bir yere yatırırım ya da altın alırım” dedi.

Taraftarı avutuyorlar
Yönetimlerin taraftarı avuttuğunu söyleyen Yılmaz Büyükerşen, “Aşkla meşkle olmaz. Taraftarı da böyle avutuyorlar. Profesyonel futbol para işi, ticaret işi olmuş. Çok büyük paralar dönüyor. Nobel ödülü almış bilim adamları bile almıyor o paraları. Ama bir gün paralarını almadılar mı oynamıyorlar. Oynayacak olan onlar, gol atacak, şampiyon olacak onlar” ifadelerini kullandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es es 22 Haziran 2017 00:04

Yakistiramadim..

0 0 Cevap Yaz
SELAMET 21 Haziran 2017 10:17

dost acı söyler hocam da doğru söylüyor taşıma su ile değirmen dönmüyor dönmezde

0 0 Cevap Yaz
vatan 20 Haziran 2017 18:02

zaten sizin a nlayışınız bu tabiki yatırım yapmazsınız paranız cok o parayı turkiyede kazanır ama yatırıma gelince ne gerek altın al bekle cunku dış ulkeler ulkemiz ekomomisine baskı yapıp dolar ve altını yukseltip havadan para kazanacaksınız sizler buna alışmışsınız bu zamana kadar boyle yapmışsınız ondan yonettiginiz bu ulkeye hic bir şey yapmamışsınız ben bu ulkede kazandıgımı ulkem icin ne gerekiyorsa yaparım siz yapmayın bizler yeteriz cumhurbaşkanım yeter

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi