Gerçekler acıdır yasağı kaldıramayız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Gerçekler acıdır yasağı kaldıramayız
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri ertelenen kongre ESTV’ye açıklamalarda bulundu. Diri transfer yasağının kaldırılmasının çok zor olduğunu belirterek gerçeklerin ortada olduğunu söyledi.  

Sütiş Eskişehir
Diri ESTV’ye yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Artık son 5 yıldır insanlar bu tabloya alıştı. İnsanlar artık ilk kongre nasılsa kimse gelmez diyorlar. Ortada liste de yok. Mevcut yönetim transferi açmak için kongre kararı da almadan önce çalışmaya başlamıştı. Bizler de bir şeyler söylemiştik. İnsanlar bizi sanki transferin açılmasına karşıymışız gibi algıladı ama para yok, para olmadan bu işin olmayacağını son noktaya gelip yine böyle kıvranacağımızı söyledik. 31 Ağustos gecesi yaşananlar ortada. İyi niyetle bir şey yapılmaya çalışılıyor ama mevcut durum ortada.”
 
 FUTBOLCULAR PARA ALAMIYOR
“Eskişehirspor’un transferi açabilmesi mümkün değildi. Biz ne dedik, daha önce mevcut yönetime sezon başında, burada genel kurulda şirketleşme için önerge verdik. Bunu neden vermiştik? Zaten Eskişehirspor yok olmak üzere. Kimse para vermiyor. Buranın dipsiz kuyu olmadığını göstermemiz lazımdı. Bu bağlamda bu kararı alıp borcun kaça kapanacağını camiaya sunmamız gerekiyordu 4-5 aylık süreç içinde. İnsanlar transferi açmamız şart diyor. Evet, transfer açmamız şart ama mevcut durumda bunu nasıl yapacaksın para yok. 6-7 aydır maaş alamaya çocuklar var. Asgari ücret bile ödeyemezken transfer yapalım söylemi havada kalır.”
 
ŞU AN LİSTELER YARIŞIYOR OLURDU
“Sezon başından beri kaça kapanır diye konuşulup anlaşılsaydı şu an burada listeler yarışıyor olurdu. Bu borcun şu rakama bittiğini insanlara gösterebilseydik taşın altına elini sokarlardı. Transfer çözüm değil. Dosyaları ortadan kaldırmamız lazımdı. En kolay da bu dönemde olurdu maalesef yapamadık. Yine kaldık baş başa. Bunun için zaten sezon başında anlaşmıştık. Bir yol haritası belirlemiştik. Ama ne oldu transferi açalıma döndü. 12-13 imza kaldı 1 buçuk milyona açılır deniyor. Bu parayı bile bulamayan bir noktada biz neyle transfer yapacağız? Kimse de öne çıkmıyor çünkü biri öne çıksa icralar üstü üste yağıyor.”

 Gerçekler acıdır yasağı kaldıramayız 9.01.2023
KAPTAN SEZGİN ÖNCÜ OLMALI 
“Şu an kaptan Sezgin Coşkun da buna dahil. Bir şey için mücadele ettiler ama olmadı. Bu borcun kaça kapanacağı konusunda onun öncülük etmesini beklerdik. Diğer arkadaşlarını aramasını eklerdik ama bunun kabul görmeyeceğini transferi açmanın daha kolay olacağını söyledi bu yolu izlediler, gelinen noktada başarısız oldundu.  Tüm futbol ailesine açık yüreklilikle söylüyorum içinde bulunduğumuz durumu görsünler. Ortada borcu kaldırabilecek yönetim de yok aday da yok. Gelin pazarlığı yapın camianın önünü açın. Kulüp kapansa zaten para alamayacaksınız. Herkesten r,camız bu anlaşma ortamını sağlasınlar.”
 
SONUNA KADAR MÜCADELE EDERİZ
“Taraftarımız diyor yeni Eskişehirspor muhabbetti var. Bizim yeni Eskişehirspor’a dahilimiz olsa son deplasmana 4 kişi gittik, bize bunu söyleyenlerin hiçbirisi o deplasmanda yoktu. Biz bu arma için sonuna kadar mücadele ederiz, alacaklılardan da insaf bekliyoruz.”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Emirdagli 10 Ocak 2023 14:42

Sen oldugun muddetce,ne maca gilirim nede yardim ederiz.sen cok antipathy bi tips in yeter bi git kardesim bilirkisimisin

1 4 Cevap Yaz
Dogrucu DAVUT 9 Ocak 2023 23:28

Yine aynı seneryo,4 ımza kalmıstı geyıklerı,onlarda bılıyordu acılmayacagını ama ıste gaz elma taktıgı

0 11 Cevap Yaz
sezar 9 Ocak 2023 14:13

sen bilir kişi misin, sen uzman mısın

0 12 Cevap Yaz
Vatandaş 9 Ocak 2023 13:55

İkinci yarı boşu boşuna masraf. Yazık günah paralar'a. Tahta açılmıyorsa düştük. Bunu zaten bilmeyen yok. Bundan sonraki haftalarda sadece harcanan paralar'a yazık. Gerekirse çıkılmasın bence.

1 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi