Gençlerin yeni durağı Odunpazarı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Gençlerin yeni durağı Odunpazarı!
A
a

Odunpazarı Belediyesi Yenikent Mahallesi'nde gençler için yeni bir buluşma noktası kurdu.  Okulların yoğun olduğu bölgedeki Genç Durak'ta gençler keyifli vakit geçirecek.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Odunpazarı Belediyesi, aydınlık Türkiye’nin garantisi gençler ve çocuklar için çalışmaya devam ediyor. Hayata geçirdiği projelerde gençlere ve çocuklara her zaman öncelik tanıyan Odunpazarı Belediyesi, Gençlik Merkezleri ve Halk Kütüphanelerinden sonra gençler için yeni bir buluşma adresi kurdu.

Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu Spor Parkı’nın yanında bulunan Genç Durak, etrafında bulunan liseler nedeniyle öğrencilerin öğle aralarını değerlendirebileceği, okul çıkışında birlikte vakit geçirebileceği, hafta sonlarında ise çeşitli aktiviteler ile bir araya gelebileceği bir merkez olacak. Ücretsiz internet hizmetinin de bulunduğu Genç Durak’ta, bir Odunpazarı Belediyesi klasiği haline gelen kütüphanenin yanı sıra, gençlerin zihinsel gelişimlerine katkı sağlayacak zeka oyunları yer alıyor. Genç Durak’ta verilecek olan çeşitli kurslar ile gençler, derslerin stresinden uzaklaşıp, bilgi ve becerilerini geliştirecek. ‘Genç Durak’ın Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu Spor Parkı içinde yer alması ise gençlere büyük bir avantaj sağlıyor. 

odunpazarı genç durak
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi