Genç Ufuk'ta online veli semineri

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Genç Ufuk'ta online veli semineri
A
a

Genç Ufuk Eğitim Kurumları 2021 Yılı Online Veli Eğitim Seminerlerinin 2.sinde “Kökler ve Ebeveyn Olmak” konusunu işledi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Genç Ufuk Eğitim Kurumları 2021 Yılı Online Veli Eğitim Seminerlerinin 2.sinde “Kökler ve Ebeveyn Olmak” konusunu işledi. Genç Ufuk Koleji Müdür Yardımcısı ve Psikolojik Danışman Aykut ÖZDEMİR moderatörlüğünde gerçekleşen seminerimizin konuğu ve konuşmacısı gazeteci, yazar, heykeltraş Sedat ÖRSEL oldu.
Genç Ufuk Eğitim Kurumları velilerinin yoğun ilgi gösterdiği seminerde Sedat ÖRSEL, “Çocuklar davranışlarını anne, baba ve büyüklerinden alırlar. Çocukta değişmesini istediğiniz bir huy varsa değişime önce kendinizden başlamalısınız. Bir çocuğa kitap okuma alışkanlığı kazandırmak isterseniz önce siz kitap okuyarak çocuğunuza rol model olmalısınız” şeklinde tavsiyelerde bulundu.
Genç Ufuk Eğitim Kurumları Kurucusu Mehmet Ali Yaşa, “gerek öğrencilerimize gerekse velilerimize yaptığımız Online Kişisel Gelişim Eğitimlerinden çok olumlu geri dönüşler almamız bizi çok mutlu ediyor. Her ay alanında uzman bilim insanları ile yaptığımız Online Kişisel Eğitim Seminerleri bundan sonraki süreçte de devam edecek.” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi