Gediz’İn Renkli Siması Koronadan Hayatını Kaybetti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Gediz’İn Renkli Siması Koronadan Hayatını Kaybetti
A
a

Gediz'in Renkli Siması Koronadan Vefat Etti

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya’nın Gediz Uluoymak Bir Eylül Spor Kulübü Başkanı Muhittin Ertürk, koronavirüs nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, bir süre önce rahatsızlanan tüm Gedizlilerin gönlünde taht kuran, sevgisini kazanan ve geçtiğimiz dönemde Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon yöneticiliği de yapan Ertürk, geçtiğimiz hafta korona nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı.
Yaklaşık 1 haftadır hastanede tedavi gören Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü Başkanı Muhittin Ertürk, durumunun ağırlaşması üzerine entübe edildi. Ertürk bugün öğle saatlerinde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Gediz ve çevre ilçelerde oldukça sevilen, Amatör spora yıllarını veren, Gediz gençliğine ve spora yatırım isteyen, önem veren ve düşüncelerini rahatça söyleyebilen Muhittin Ertürk’ün vefatı büyük üzüntüye sebep oldu. 56 yaşında hayatını kaybeden Ertürk’ün cenazesi yarın öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Gediz Mezarlığı’na defnedilecek.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi