GEÇİŞ ÜCRETİ VERİLECEK Mİ?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç GEÇİŞ ÜCRETİ VERİLECEK Mİ?
A
a

İşte 4.5G ile dikkat etmeniz ve bilmeniz gerekenler...

Sütiş Eskişehir
2G mobil telefonlar üzerinden ses ve sms hizmetleri sunmak üzere geliştirilen birinci nesil dijital mobil haberleşme sistemine verilen isimdir.  3G ise mobil telefonlar üzerinden ses ve sms hizmetlerinin yanı sıra mobil veri/internet hizmeti de sunabilen üçüncü nesil mobil haberleşme sistemidir.

4,5G ise mobil telefonlar üzerinden yüksek hızlı genişbant hizmetler sunmak üzere geliştirilen ve tamamen veri tabancı şebeke yapısına sahip dördüncü nesil ve devamı mobil haberleşme sistemidir.

4.5 G internet ayarları

4,5G NELER GETİRECEK?

Daha yüksek hız: 2G'de veri hızı en fazla 384 Kbps, 3G'de 42 Mbps, 4G'de 150 Mbps iken 4,5G ile 1 Gbps'lik hızlara ulaşabilecek.

Daha fazla kapasite: 8 GB büyüklüğünde yüksek çözünürlüklü bir filmin indirilmesi yaklaşık olarak 3G ile 27 dakika sürerken, 4G ile 8 dakika, 4,5G ile ise 1 dakika sürüyor.

Hem veri indirme, hem de gönderme hızları en az 10 kat artacak. 2014 yılından 2019 yılına kadar veri trafiğinin 6 ila 10 kat arasında artması bekleniyor.

Daha iyi performans: Mobil şebeke işletmecilerinin frekans miktarı 183,8 MHZ'den 549,2 MHZ'ye çıktı. Dolayısıyla kullanıcılar daha geniş bantta daha hızlı hizmet alma olanağına kavuşacak.
Kaynak : Habertürk
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi