Gazişehir Gaziantep - Eskişehirspor maçı ne zaman? Canlı hangi kanalda? Saat kaçta?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Gazişehir Gaziantep - Eskişehirspor maçı ne zaman? Canlı hangi kanalda? Saat kaçta?
A
a

Gazişehir FK - Eskişehirspor maçı ne zaman oynanacak, canlı yayın hangi kanalda ve saat kaçta izlenebilecek? Eskişehirspor - Gaziantep maçı canlı izlemek isteyenler için bilgiler

Sütiş Eskişehir
Gazişehir Gaziantep FK - Eskişehirspor maçı 24 Şubat 2019 Pazar günü saat 16:00'da, Gaziantep'te oynanacak. Eskişehirspor'un Spor Toto 1. Lig'de 23. hafta deplasman karşılaşması olan Gazişehir Gaziantep maçı, bu ekiple 6. randevusu olacak. Gazişehir Gaziantep'in eski adı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor idi.
Gazişehir Gaziantep ile 5 kez karşılaşan Eskişehirspor'un 1 galibiyeti, 1 mağlubiyeti ve 3 de beraberliği var.
Bu sezonun ilk yarısında Eskişehir'de oynanan karşılaşmada, genç kadrosuyla Kırmızı Şimşekler 1 puan almıştı. Yarın oynanacak karşılaşmanın hakemi Burak Şeker

Eskişehirspor, Gaziantep'e bugün gitti

Siyah Kırmızılılar,  Spor Toto 1. Lig’in 23’üncü haftasında yarın 16.00’de deplasmanda karşılaşacağı Gazişehir FK maçı için bugün Gaziantep’e gidecek. Önce saat 12.00’de karayoluyla İstanbul’a gidecek olan kafile, oradan uçakla Antep’e geçecek. Otelde kampa girecek olan Siyah-Kırmızılı ekip, maç saatini bekleyecek.

Es Es'in hazırlıkları tamam

Kırmızı Şimşekler Spor Toto 1. Lig’in 23’üncü haftasında karşılaşacağı, Gazişehir Gaziantep maçı hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde gerçekleşen antrenman yaklaşık 75 dakika sürdü. Antrenman ısınma hareketleri ile başladı. 
Taktik çalışma, kanat organizasyonu ve şut çalışması ile antrenman son buldu. Takımda sakatlıkları bulunan Emre Güral, Fıratcan Üzüm, Muhammet Yahya Akbulut ve Mevlüt Çelik'in tedavilerine sağlık ekibi tarafından devam ediliyor.

ESKİŞEHİRSPOR MAÇ CANLI YAYINI NEREDEN İZLENİR?
Gazişehir Gaziantep FK - Eskişehirspor maçını canlı izlemek isteyen spor severler, bu maçı beIN SPORTS MAX HD2 kanalından seyredebilirler.

 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi