Eskişehirspor'un ilk 11'i açıklandı! Ofoedu...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un ilk 11'i açıklandı! Ofoedu...
A
a

Spor Toto 1. Lig’in 32’nci haftasında Eskişehirspor bugün Gaziantepspor’un konuğu olacak. Küme düşen Gaziantep karşısında mutlak favori olan Es Es üç puanı alarak rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Sütiş Eskişehir
Geçtiğimiz hafta Samsunspor’u mağlup eden Eskişehirspor küme düşme hattında çok büyük bir avantaj elde etmişti. Siyah Kırmızılı ekibin bu hafta da önünde daha büyük bir fırsat bulunuyor. Şimşekler bugün ligde sadece iki galibiyeti bulunan ve küme düşmesi kesinleşen Gaziantepspor ile karşı karşıya gelecek. Kolay bir sınava çıkacak olan Es Es rehavete kapılmadan alacağı galibiyetle rahat bir nefes almayı hedefliyor.

Gaziantepspor ve Eskişehirspor'un ilk 11'leri belli oldu

Gaziantepspor ilk 11'i

Adnan Karabulut, Hüseyin Polat, Deniz Solmaz , İlker Günaslan, Zeki Sinanoğlu ,Oktay Aydın , Erdal Özdemir , Mustafa Çakır , Serhan Yılmaz , Sait Üzümcü , Gökhan Çamur
TD: Faik Demir

Eskişehirspor ilk 11'i

Kayacan Erdoğan, Dorukhan Toköz, Jerry Akaminko, Semih Güler, Bilal Aziz, Hürriyet Güçer, Hasan Hüseyin Acar, Hasan Ayaroğlu, Kaan Kanak, Bruno Mezenga, Semih Şentürk
TD: Yılmaz Vural

Avantajı kapalım
Eskişehirspor, U-21 Takımıyla mücadele etmek zorunda kalan Gaziantepspor karşısında galibiyet alarak rakiplerinin oynayacağı maça kilitlenecek. Yarın ise Es Es’in en yakın rakipleri Samsunspor ile Denizlispor karşı karşıya gelecek. Bu maçtan çıkacak her sonuç Es Es’i avantajlı konuma getirecek.

Rehavet yok
Hafta boyunca yapılan antrenmanlarda ve düzenlediği basın toplantılarında Eskişehirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural oyuncularına rehavetten uzak kalmalarını belirtti. Gaziantepspor’un maça dirençli başlayacağını oyuncularına aktaran Vural hata istemiyor. Gaziantep Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’de başlayacak ve maçı Sakarya Bölgesinden Erkan Engin yönetecek.  
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi