Ahmet Ataç 15 02 2024

Galibiyet Eskişehirspor'u düzlüğe çıkarır!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Galibiyet Eskişehirspor'u düzlüğe çıkarır!
A
a

Geçtiğimiz hafta İstanbulspor’u yenerek hem 3 puan hem de özgüven kazanan genç Şimşekler kulübün üzerindeki kara bulutları da dağıttı.  Osmanlıspor maçından gelecek bir galibiyet Eskişehirspor'u düzlüğe çıkarmaya yetecek

Sütiş Eskişehir
ŞİMŞEKLER GALİBİYETE KİTLENDİ
Geçtiğimiz hafta İstanbulspor karşısında Eskişehirspor’un genç oyuncuları aldığı 1-0’lık galibiyetle sadece 3 puan değil, büyük bir moral ve özgüven kazandı. 90 dakikanın son düdüğüne kadar mücadeleyi bırakmayan takım gelecek adına da büyük ümit verdi. Teknik Direktör Fuat çapa’nın hafta boyunca yaptığı motivasyon seanslarıyla galibiyete zorda olsa ulaşan takım bu akşam aynı hırs ve azimle sahada olacak. 

OSMANLI DEPLASMANDA BAŞARILI
Geçtiğimiz yıl Süper Lig’den düşen Osmanlıspor birçok as futbolcusunu kaybetmesine rağmen yine de deneyimli oyuncularıyla sonuca gidebiliyor. Evinde başarılı performans sergilemesede deplasmanda önemli sonuçlar alabiliyor.  Spor Toto 1. Ligin 11. haftasına girerken, 10. sırada bulunan  Osmanlıspor topladığı 13 puanın 10’unu deplasmanlardan aldı. Mustafa Reşit Akçay’ın çalıştırdığı Ankara ekibinde sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi