Anasayfa »Galeri » Haber »

Sorumsuzluğun önüne geçilemiyor

Eskişehir’de, sorumsuz kişiler tarafından zamansız ve gelişigüzel olarak köşe başlarına ve direk diplerine bırakılan çöpler, görüntü kirliliğinin yanı sıra sağlık açısından da sıkıntı oluşturmaya devam ediyor. Belediyenin tüm uğraşları ve uyarılarına rağmen sorumsuz vatandaşlar bu davranışlarına devam ediyor.

Belirlenen çöp bırakma saatlerine neredeyse şehrin çoğu noktasında uyulmuyor. Bunun yanında açık alanda bekleyen çöpler koku yayarak vatandaşlara önemli ölçüde rahatsızlık veriyor.

Haber
24 Mart 2019
1 / 7
benzer
yorumlar
1000
icon
mercan 25 Mart 2019 15:14

millet aya gider biz yaya saat 19 da çıkarsan çöpü saat 22 de çöp alınıncaya kadar 3 saat diliminde kediler köpekler naylon poşetleri parçalıyor yer gök çöp zaten çöp konulan yerlerin yakınından geçilmiyor bazı yerlerin çöp konteynırı alınmazken ne hikmetse mahallerin çoğundan toplatıldı .İnsan sağlığı hiçe sayılıyor çöp konteynırlarını geri getirseler belediye ayda bir değiştirip tazikli suyla yıkasa yani dezenfekte etse ne güzel olur veya yer altına alsa örneğin pendikteki gibi ama buna çalışmak gerekiyor oda bizde yok bizler gezelim gülüp geçelim.

0 0 Cevap Yaz