Futbolcuların protestosuna Coşkun Hoca ne dedi?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Futbolcuların protestosuna Coşkun Hoca ne dedi?
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, Radyospor’a önemli açıklamalarda bulundu. Puan tablosundaki farkın kapanacağına inanan Demirbakan, “Ben potansiyele çok güvendiğim için bu ligde kalırız cümlesini daha rahat kullanıyorum. 13 puan fark kapanmayacak bir fark değil” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri

Takımın geçtiğimiz gün antrenmana çıkmaması ile ilgili konuşan Demirbakan, “Ben göreve geldiğim günden beri tablo aynı. Futbolcularım bana saygı duydukları için tek bir antrenman kaçırmadan çalışmalarına devam ettiler. Dün böyle bir karar almışlar. Ben de saygı duydum. Bugüne kadar çok fazla basına yansıtmamaya çalıştık ama dün böyle bir kararı uyguladılar” dedi.

Kurallara göre yönetsinler

Hakemler konusunda konuşan Demirbakan, “Zor şartlar bizim ligde kalmamıza engel olmayacak. Hakemlerin nasıl olsa Eskişehirspor düşmüş düşüncesi ile maç yönetmemeleri gerekiyor. Göreve geldiğimden günden beri sürekli hakem hatalarına maruz kalıyoruz. Hakemlerden şikayet eden birisi değilim ama artık kasıtlı olarak yapıldığını düşünmeye başladım. Hakem arkadaşlarımızın puan durumuna göre değil, futbolun bilinen kurallarına göre maç yönetmelerini istiyorum” dedi.

Puan farkı kapanır

“13 puan fark kapanmayacak bir fark değil” diyen Demirbakan şöyle konuştu; “Önümüzde 25 maç ve 75 puan var. Bizim kadromuz gerçekten iyi bir kadro. Eskişehirspor camiası çok potansiyelli bir camia. Ben bu potansiyele çok güvendiğim için bu ligde kalırız cümlesini daha rahat kullanıyorum. Eskişehirspor taraftarlarının da geçmişte oluşturduğu havayı tekrar oluşturması gerekiyor. Tecrübeli bir taraftarımız var. Ben yine yapacaklarına inanıyorum.”

Yenemeyeceğimiz rakip yok

Osmanlıspor maçı hakkında da konuşan Demirbakan, “Osmanlıspor güçlü bir takım olduğunu Akhisarspor’u yenerek bir kez daha gösterdi. Zor şartlar altında başarılı sonuçların gelmesini kıymetinin en çok bekleyen anlar. Sezon sonuna daha çok var. Osmanlıspor kalan maçlarımızdan sadece bir tanesi. Takım olarak saha içerisine daha çok konsantre olursak, kafayı saha içerisine verebilirsek yenemeyeceğimiz rakip yok” dedi.

Bu doğru değil

Tesislerde yaşanan yemek krizi ile ilgili ise Demirbakan şunları söyledi; “Tesislerde yemek çıkmıyor gibi konular bizim konumuz olmamalı. Bu takıma her gün başka bir mekanda yemek vermek doğru değil. Kimse bizi mekanında misafir etmesin. Çok şükür Kurtuluş Savaşını şekersiz üzüm hoşafı ve ekmek yiyerek kazanmış bir neslin torunlarıyız. Soğan ve ekmek yer, o maça çıkar, sonuna kadar da mücadelemizi ederiz.”

İstifa düşüncesi yok

Son olarak Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan göreve devam edeceğini belirtirken, “İstifa etmek gibi bir düşüncem yok. Ben başladığım bir işi hiç bir zaman yarıda bırakıp kaçmadım, yine kaçmam. Bizim şu an bir galibiyet serisine ihtiyacımız var. Sürekli kaybeden bir takım psikolojisinden kurtulmamız gerekiyor” ifadelerine yer verdi.
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hüseyin ÖZKAN 2 Kasım 2019 00:35

Ağam bizimle eğleniyi................

0 0 Cevap Yaz
Oktayes 1 Kasım 2019 14:36

Hoca sen boyle diye diye takimi dusurecen baksana parasutsuz gidiyoz sen ne diyon

1 2 Cevap Yaz
Mustafa 1 Kasım 2019 11:19

bu ligde kalacaklarına önce eutbolcuların İNANMASI lazım,yoksa futbolla bu ligde kalınmaz hiç gayret göstermiyorlar, onlarda haklı futbolcu önce para için oynar alamıyorsa oynuyormuş gibi yapar

0 6 Cevap Yaz
SELÇUK 1 Kasım 2019 10:39

haftaya şu cümleyi duyacağız hocadan : " 16 puan fark kapanmayacak bir fark değil.. " sonraki haftada ise : " 19 puan fark kapancak gibi değil. ve bu son açıklaması olacak göremeyeceğiz.

4 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi